Evenimentele astrologice din martie ne reamintesc ca nimic nu este pentru totdeauna

1
De Cristina Tudor
2 mart. 2022

Nimic nu este pentru totdeauna. Nici macar durerea. In aceasta prima luna de primavara invatam sa apreciem mai mult ceea ce avem, sa ne bucuram de lucrurile marunte si sa ne iubim viata asa cum este, cu bune si cu rele.

Universul ne aduce energie divina in valuri masive in aceasta luna. Desi aceasta crestere si conexiune cu cosmosul poate fi dificila pentru noi toti, trebuie sa o acceptam, sa ne trezim la realitate si, in ciuda durerii, sa gasim puterea de a zambi si de a merge mai departe cu viata noastra.

Martie este a treia luna din an, iar vibratiile cifrei „3” simbolizeaza armonie, imaginatie, intelepciune si intelegere. Cu toate acestea, cifra 3 mai reprezinta si momentul in care trecutul, prezentul si viitorul se ciocnesc pentru a ne schimba destinul, pentru a elimina durerea si pentru a reconcilia orice conflict din viata noastra.

Trebuie sa invatam sa echilibram si sa gestionam corect darurile pe care le primim de la divinitate. Acum este momentul perfect pentru a cultiva o noua relatie cu intuitia noastra si a aplica o convingere mai puternica in scopul vietii.

Va invitam sa exploram in detaliu ce ne rezerva principalele tranzite pentru aceasta luna de primavara:

2 Martie: Luna Noua in Pesti ne trezeste la viata si ne indeamna sa mergem mai departe pe drumul nostru

Luna Noua in Pesti de pe 2 martie vine pentru a ne reaminti cat de important este sa acceptam schimbarea in viata noastra. Universul este aici pentru a ne invata lectii importante si a ne indemna sa ne continuam drumul in viata. Acum este momentul sa facem schimbarile pe care ni le dorim.

Suntem pregatiti pentru un nou capitol. Odata cu venirea primaverii, suntem si noi dispusi sa dam pagina si sa incepem un nou drum mai special si mai frumos ca niciodata. Ne lasam purtati de intuitie si ghidati de ce ne dicteaza inima si sufletul.

6 Martie: Marte si Venus intra in Varsator si ne fac planuri pentru angajamente uriase

Marte si Veneus intra in semnul inovator si minunat al Varsatorului, indicand o dorinta puternica de schimbare la un nivel mult mai profund.

Marte in Varsator reprezinta recunoasterea furiei, a fricii si a nesigurantelor care nu sunt exprimate zilnic, in timp ce Venus in Varsator simbolizeaza nevoia de originalitate si unicitate in relatiile cu cei din jur.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Depositphotos.com