Evenimentele astrologice din octombrie 2021 ne dau lumea peste cap: 6 planete in retrograd si o Luna Plina Sangerie

1
De Cristina Tudor
3 oct. 2021

Iata care sunt cele mai importante evenimente astrologice din octombrie 2021.

Octombrie 2021 este aproape de groaza. Planete in mers retrograd, energii incredibile care se dezlantuie si se transforma de la o zi la alta si influente puternice ale lunii care sunt pe cale sa schimbe destine. Universul ne sfatuieste sa ne semnam zilele importante in calendar pentru ca vom simti la un nivel profund consecintele evenimentelor astrologice din urmatoarele patru saptamani.

Sezonul Balantei 2021 are un impact puternic pentru multe zodii in luna octombrie – si vom simti cu adevarat aceasta energie din partea Universului. Insa, odata ce incepe sezonul Scorpionului, la doar cateva zile dupa Luna Plina dramatica in Berbec, sentimentele se vor adanci si noi vom deveni mult mai atenti la fiecare schimbare pe care vrem sa o facem. Suntem pregatiti sa imbratisam transformarile personale in viata noastra.

Cele 6 planete in retrograd sunt: Pluto, Neptun, Uranus, Saturn, Jupiter si Mercur.

Iata care sunt cele mai importante evenimente astrologice din octombrie 2021:

6 octombrie 2021: Luna Noua si energie incredibila din partea Balantei
In aceasta perioada Universul ne indeamna sa construim conexiuni interpersonale puternice, sa fim atenti la parteneriatele pe care le facem si sa invatam arta stabilitatii in viata profesionala. Atat Marte, cat si Mercur sunt in Balanta in aceasta perioada, ceea ce amplifica atmosfera diplomatica si orientata spre comunicare.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.