Evenimentele astrologice importante ale lunii ianuarie: Cum iti vor transforma viata

1
De Cristina Tudor
15 ian. 2021

Sunteti pregatiti pentru energia Varsatorului? Mai multe evenimente astrologice au loc pana la finalul acestei luni.

Va invitam sa aflati cum ne vor influenta astrele si ce asteptari sa avem de la aceasta perioada.

14 ianuarie 2021 – Uranus iese din retrograd

Iesirea lui Uranus din retrograd ne aduce un plus de energie, necesar pentru a face fata situatiilor imprevizibile care ne pot surprinde in aceasta perioada. Daca totul tinde spre haos, cel mai bine ar fi sa luam lucrurile pe rand si sa le rezolvam pas cu pas. Buna organizare ne va fi de ajutor pentru a depasi pe cele mai bune cai conjuncturile aduse de evenimentul astral din 14 ianuarie.

Sa nu uitam ca Uranus este planeta libertatii, a adevarului suprem, a intuitiei spiritului, asadar vom simti un intens impuls de libertate, de curatenie interioara, de a elimina din jurul nostru ceea ce este fals sau nu concide cu adevarata noastra faptura interioara.

Sfatul nostru este sa nu luati decizii pripite, manati de impulsivitate, ci ganditi atent gesturile si reactiile astfel incat indiferent ce doriti sa faceti, sa procedati cu blandete si maturitate.

15 ianuarie 2021 – Conjunctia Soare – Pluto

Soarele si Pluto se intalnesc in 15 ianuarie in zodia Capricornului, zodie muncitoare si practica. Soarele reprezinta lumina si adevarul, iar Pluto stapaneste intunericul si misterul. Desi atat de diferite, complet opuse, totusi fara intuneric nu am aprecia lumina si fara lumina nu ar exista umbra. Ca yin si yang, Soarele si Pluto ne indeamna sa gasim echilibrul in toate, sa vedem partea buna din situatiile negative, sa gasim solutiile sau echilibrul emotional in situatiile tensionate sau de suferinta.

Aceasta conjunctie ne transmite acut nevoia de evolutie spirituala si de echilibru interior.

Este un tranzit mistuitor, va fi resimtit de fiecare in sinea sa, caci ne pune fata in fata cu adevarul propriu. Cantarirea atenta a deciziilor, iubirea si mai ales recunoasterea adevarului fata de noi insine, dar si recunostinta pentru tot ceea ce avem reprezinta elemente-cheie ce ne vor ajuta sa traversam mai lin ecourile acestui eveniment astral.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.