Fapte versus vorbe. Care este modul lui de a-ti arata ca te iubeste, in functie de zodia in care s-a nascut

1
De Cristina Tudor
15 mart. 2022

Cat de profunda e dragostea lui pentru tine si cum o arata? Intelegerea modului in care isi exprima iubirea poate duce la o relatie mai puternica.

Fie ca este vorba de fapte sau vorbe, important este sa fie reale, dar e si mai important ce iti doresti tu si ce simti tu!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu este neobisnuit ca Berbecul sa loveasca in cei pe care ii iubeste cel mai mult. De fapt, probabil Berbecul va incepe certuri din senin pentru a se asigura ca este iubit si pentru a-si arata sentimentele cele mai launtrice.

Desi uneori poate parea pus pe cearta, inflacarat si dramatic, Berbecul va depune eforturi enorme si va face aproape orice pentru a-si demonstra dragostea. Si fapte, si vorbe!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul trebuie sa-si stimuleze simturile in orice moment. Prefera atingerea fizica mai mult decat orice altceva si se delecteaza cu mangaieri senzuale.

Taurul va arata adesea afectiune prin imbratisari si masaje, chiar si gadilaturi jucause.

Mangaierile sunt modalitatea Taurului de a-si arata adevarata iubire fata de persoana de langa el.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Comunicarea este esentiala pentru Gemeni, motiv pentru care se aigura ca ramane in contact constant cu partenera.

Te poti astepta sa primesti mai multe mesaje pe zi de la iubitul tau din zodia Gemeni, care isi va face cunoscute sentimentele.

Cuvintele conteaza mult pentru el, atat in ceea ce-l priveste, cat si in ceea ce priveste declaratiile de iubire ale persoanei de langa el.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu exista nimic pe lume mai distractiv, palpitant si incitant pentru Rac decat sa petreaca timp de calitate cu partenera lui.

Atat timp cat isi creeaza amintiri, impartaseste emotii, rade si isi deschide inima, Racul se va simti confortabil in relatia lui.

Racul va sta mereu alaturi si va sprijini persoana de langa el, la bine si la greu!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com