Gestul simplu care te cucereste pe loc, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
30 ian. 2021

Nu e usor sa atingi inima cuiva. Sensibilitatea fiecarui semn zodiacal e diferita – afla care sunt gesturile care te emotioneaza pe tine.

Fiecare dintre noi are un punct sensibil care, odata atins, ne face sa ne conectam imediat cu persoana respectiva, fie ca este vorba despre iubire sau o prietenie durabila. E curios ca de cele mai multe ajung la inima noastra acele gesturi simple, de a caror putere nici macar nu suntem constienti. Un ton cald al vocii, o privire plina de semnificatii, o atingere subtila.

Afla care este gestul simplu care iti topeste inima, in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec

Sa-ti fie recunoscute meritele si eforturile pe care le depui in fiecare zi intr-o directie aleasa de tine este ceea ce te cucereste si te apropie de cineva. Nu-ti dai intotdeauna seama de asta, dar ai nevoie de incurajarile celor din jur.

Taur

Gesturile care te cucesc pe tine sunt fizice: orice exprima afectiunea (imbratisari lungi, un pupic pe frunte, tinut de maini) iti incalzeste sufletul si te apropie de persoana respectiva.

Gemeni

Mesajele de buna dimineata sau de noapte buna il incalzesc pe un Geaman, pentru ca ii confirma ca e iubit, ca cineva se gandeste la el.

Rac

Atunci cand e ajutat cu lucruri practice, precum spalarea vaselor sau organizarea garderobei, un Rac este recunoscator, se simte important si iubit.

Leu

Tu este iremediabil cucerita de complimente. Acestea iti confirma ceea ce stii deja: ca esti pur si simplu irezistibila si ca iesi in evidenta.

Fecioara

Te-ai saturat ca ajutorul pe care il oferi sa fie luat de bun. Iti place atunci cand cineva isi exprima recunostinta pentru eforturile pe care le faci pentru el.

Balanta

Pur si simplu te topesti atunci cand cineva iti face complimente legate de personaliatea ta. Iti place sa stii ca esti o persoana generoasa si buna.

Scorpion

Micile surprize, precum desertul preferat sau o cana fierbinte de cafea dimineata sunt gesturi care te emotioneaza si care iti confirma ca esti iubita.

Sagetator

Cand cineva creeaza un playlist cu muzica doar pentru tine esti absolut extaziata. Iti dai seama cat insemni pentru persoana respectiva si vrei sa-i spui ca o apreciezi la fel de mult.

Capricorn

Cand primesti din senin un mesaj in care cineva isi exprima grija pentru tine, te intreaba ce mai faci, cum te simti – ai certitudinea ca nu esti singur pe lume, iar te face sa ai incredere si sa te apropii de cineva.

Varsator

Cand cineva iti spune „Asta mi-a amintit de tine”, pur si simplu inima ta incepe sa bata mai tare.

Pesti

Trebuie sa recunosti, tie iti place sa auzi cele doua cuvinte magice: „Te iubesc”. Nimic nu te emotioneaza mai mult.

Foto: Instagram/@matiamubysofia