Girls night: Idei de jocuri de societate tip boardgames pe care le poti juca cu prietenele intr-o seara friguroasa de toamna

1
De Cristiana Astefanoaiei
30 sept. 2023

Cu un pahar de vin in mana, te poti bucura cateva ore intregi de distractie, rasete si provocari, alaturi de prietenele tale.

Aceste idei de jocuri de societate pentru o seara intre fete va ajuta sa va cunoasteti mai bine.  Pregateste cateva gustari, precum pizza, bruschete sau un platou de branzeturi, deschide o sticla de vin bun si noaptea poate sa inceapa.

Idei de jocuri de societate pentru o seara cu fetele

Adevar sau provocare

Nu te vei satura de acest joc clasic, indiferent de varsta pe care o ai. Provoaca-ti prietenele sa isi dezvaluie cele mai ascunse secrete sau da-le provocari amuzante. Cu siguranta veti rade in hohote.

Ghiciti celebritatea

Fiecare dintre voi trebuie sa scrie numele diferitelor celebritati pe bucati de hartie, pe care le impachetati, le amestecati si trageti la sorti. Fiecare participanta la joc trebuie sa isi lipeasca o bucata de hartie pe frunte si sa ghiceasca numele celebritatii scrise pe hartie punand intrebari care sa ii ofere indicii.

Doua adevaruri si o minciuna

Fiecare persoana din grup trebuie sa declare trei lucruri despre sine, care vor include si o minciuna. Toata lumea trebuie sa ghiceasca minciuna.

Creatoare de Cocktailuri

Vrei sa iti arati talentele de barman impreuna cu prietenele tale? Acest joc ar putea fi perfect pentru voi.  Trebuie sa includeti si unele mai neobisnuite, cum ar fi sos de rosii, sos de chili, sirop de ciocolata, sirop de caramel, sirop de capsuni, ceai rece.

Pe rand, compuneti un cocktail cu cel putin trei ingrediente. Toata lumea degusta si cine ghiceste corect ingredientele primeste un punct. Daca nimeni nu le ghiceste corect, atunci „barmanul” primeste punctul. La sfarsit, cea care a strans cel mai mare numar de puncte este declarata castigatoarea jocului.

Cele mai simple cocktailuri festive pe care le poti face acasa

Tequila – joc de baut

Alegeti o melodie care are un anumit cuvant repetat de mai multe ori, si ori de cate ori apare acel cuvant, toata lumea trebuie sa ia o inghititura din bautura. De exemplu, in melodia „Gucci Gang” a lui Lil Pump, cuvantul „Gucci” este foarte repetitiv.

Jocul memoriei

Prima jucatoare incepe prin a spune un cuvant pe tema aleasa, pe care a doua jucatoare trebuie sa-l repete cu adaugarea unui cuvant nou. Fiecare are dreptul sa adauge un cuvant nou la lista deja in curs de desfasurare. Daca una dintre voi omite, va fi eliminata, iar ultima ramasa in picioare e declarata castigatoare.

Idei de jocuri de societate tip boardgames pentru o petrecere intre fete

Codenames

Codenames este un joc de cuvinte inteligent si captivant care testeaza abilitatile tale de asociere de cuvinte. Cu o componenta de strategie si comunicare, acest joc este perfect pentru o seara plina de amuzament.

Dixit

Dixit este un joc artistic care va pune la incercare imaginatia si creativitatea. Fiecare carte contine ilustratii intrigante, iar jucatoarele trebuie sa foloseasca cuvinte sau fraze scurte pentru a descrie imaginile.

Ticket to Ride

Acest joc de strategie si planificare este perfect pentru femeile care iubesc calatoriile. Scopul jocului este sa construiti rute feroviare intre orase si sa completati obiective pentru a castiga puncte.

Joc Ticket to Ride

194,99 lei, elefant.ro

Catan (The Settlers of Catan)

Catan este un joc de dezvoltare si resurse. Fiecare jucatoare trebuie sa colecteze resurse si sa construiasca asezari si drumuri pentru a obtine puncte.

30 de intrebari savuroase si distractive pe care sa le adresezi prietenilor tai

Azul

Azul este un joc de strategie si planificare care implica crearea unor anumite modele de ceramica. Este relaxant si usor de invatat pentru jucatoarele pasionate de strategie.

Foto: depositphotos.com