Horoscop 2020 pentru Fecioara: Relatia in care esti implicata va fi pusa la grea incercare

1
De Cristina Tudor
17 dec. 2019

Descopera ce ti-au pregatit astrele pentru 2020 in ceea ce priveste dragostea, banii sau sanatatea si vezi ce poti sa faci pentru a atrage norocul de partea ta!

Horoscop 2020: Dragoste

In prima parte a acestui an, relatia in care esti implicata va fi pusa la incercare din cauza unor probleme externe. Chiar daca aparitia lor nu poate fi impiedicata, atat tu, cat si partenerul de viata sunteti responsabili pentru gestionarea lor. Nu va fi usor, dar va fi ocazia perfecta de a va da seama daca sunteti sau nu facuti unul pentru celalalt.

Cel mai probabil veti trece testul. Daca te-ai despartit de curand de partenerul de viata, iti va fi destul de greu sa te mai atasezi de altcineva prea curand. Cu toate acestea, astrele te sfatuiesc sa incerci sa lasi trecutul in urma nu pentru ca acest lucru te impiedica sa iubesti din nou, ci pentru ca te face sa iti pierzi increderea in tine si te distruge psihic. Spre final de 2020, apele se linistesc, problemele dispar, armonia revine in cuplu si incepi sa te deschizi catre noi experiente amoroase. Inca nu e totul roz, dar va fi cat de curand!

Horoscop 2020: Bani

Situatia financiara nu iti va crea probleme in 2020. Chiar si asa, anul acesta vei face tot posibilul sa iti cresti veniturile pentru a-ti putea permite un stil de viata mai bun, mai luxos. Vrei sa avansezi, insa rezultatele mult dorite nu vin atat de repede si usor precum ti-ai dori. Intampini dificultati in raport cu partenerii de afaceri sau colegii de serviciu, fapt pentru care este recomandat sa renunti la munca in echipa. Astrele te sfatuiesc sa eviti negocierile si investitiile, pentru ca nu stai foarte bine la capitolul comunicare si convingere.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.