Horoscop 2020 pentru Sagetator: Esti favorizata pe toate planurile

horoscop sagetator
1
De Cristina Tudor
20 nov. 2019

Traiesti experiente si senzatii care ti-au lipsit in ultima vreme.

Nu sunt multe lucrurile de care te poti plange in anul 2020. Esti favorizata cam pe toate planurile, astfel ca reusesti sa te echillibrezi si financiar, si emotional. Traiesti experiente si senzatii care ti-au lipsit in ultima vreme, iar cu optimism si rabdare iti pui ordine in trecut si in viitor.

Horoscop 2020: previziuni pentru zodia Sagetator

Cum iti merge in dragoste si relatii

Sagetatorii care au intampinat dificultati in viata de cuplu in anii anteriori au acum ocazia sa-si consolideze relatia, sa-si mai dea o sansa, sa-si reinnoiasca juramintele. O vacanta in doi, in care sa va regasiti si sa va reconectati este o idee minunata pentru 2020.

Un lucru e sigur: trebuie sa treci prin unele schimbari daca iti doresti sa elimini un anumit blocaj, o problema de comunicare sau de compatibilitate, asa ca nu te incapatana sa faci numai cum vrei si ia in calcul cerintele celor dragi. Tot in 2020 poti intalni pe cineva de care erai legata in trecut, dar de data asta intr-o noua ipostaza – poate ca veti fi colegi de serviciu, de exemplu.

Ce ti se pregateste in cariera

Modul in care ai evoluat din punct de vedere profesional devine evident: iti este mult mai usor sa te achiti de sarcini si o faci cu o dexteritate de invidiat. Chiar daca volumul de munca este mare, consideri fiecare nou proiect o provocare si bifezi reusitele una cate una. Sectorul financiar este sub o stea norocoasa, asa ca nu vei duce lipsa de bani in acest an.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.