Horoscop 2021 pentru zodia Gemeni: Urmeaza calea adevarului si noi usi se vor deschide

1
De Cristina Tudor
14 nov. 2020

Horoscopul anului 2021 vine cu vesti pe toate planurile vietii pentru nativii Gemeni, astfel incat, oricat de blande ar fi astrele, schimbarea isi va face loc la tot pasul.

Este un an al oportunitatilor si noilor inceputuri, al sinceritatii si al adevarului in toate, al curateniei spirituale, al transformarii si al bucuriei. Caci da, nativii Gemeni vor avea multe momente ce le vor bucura sufletul. Descopera previziunile astrale complete in 2021 pentru nativii Gemeni.

Horoscop 2021 Gemeni: previziuni generale

Inceputul anului va fi marcat de buna dispozitie, dar si de dorinta de a face curatenie in viata personala, sociala, poate chiar si in planurile privind cariera si finantele. Asadar vei renunta cu usurinta si fara suferinta la toate colaborarile, prieteniile si relatiile in raport cu care simti ca nu mai rezonezi. Prin urmare viata pare sa devina tot mai usoara, mai focusata, cu mai mult timp pentru a face ceea ce iti place, iar entuziasmul si energia unor noi oportunitati si inceputuri iti vor cuprinde sufletul si mintea.

Primavara te va surprinde deja planuind viitorul apropiat si indepartat, dar totodata in plin proces de redescoperire si transformare. Este posibil ca gusturile sa ti se schimbe, incepand de la cele vestimentare si culminand, poate cu cele culinare sau, in sens mai profund, cu schimbarea volorilor de baza in viata. Este posibil sa consideri acum alte elemente prioritare in viata ta, sa te indrepti catre un alt stil de viata, alte cursuri sau carti citite, alte nevoi emotionale ce cresc in inima ta.

Este o directie foarte buna de redescoperire, redefinire, reorientare a vietii in toate planurile sale.

Astrele te sustin cu energie si oportunitati. Proiecteaza-ti dorintele, iar Universul se va misca pentru a ti le indeplini.

Incearca sa investesti timp si resurse pentru sanatatea ta: alimentatie, sport, filtre de aer sau apa etc. Este posibil chiar sa te gandesti la o mutare importanta, fie in casa noua, fie in alt oras sau chiar in mediu rural. Nu putem preciza din punct de vedere astral daca aceasta mutare este temporara sau vizeaza un timp mai lung.

Este cert ca primavara vine cu schimbari si mai mari, unele dintre acestea putand fi radicale si vizeaza in mod direct viata personala. Daca nu se refera la schimbarea locuintei sau a locului de munca, poate vizeaza relatia (casatorie, conceperea unui copil, adoptie etc.). pe scurt putem spune ca vei realiza cativa pasi ce aduc schimbari cu impact major in viata ta.

Vara, desi in mod obisnuit este destinata concediilor, o vei folosi pentru munca! Da, in vara anului 2021 vei face progrese in cariera, descrise pe larg mai jos, cand vom vorbi despre planul financiar.

Toamna si inceputul iernii te vor prinde in forfota, muncind, planuind, actionand. Aceasta va fi poate cea mai intensa perioada a anului 2021, cand vei pune in practica planurile de pana acum.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pixabay.com.