Horoscop 2021 pentru zodia Taur: Iubirea e puterea secreta, iar fericirea iti inunda sufletul

1
De Cristina Tudor
15 nov. 2020

Horoscopul anului 2021 vine cu multe vesti bune pentru nativii Taur.

Desi va fi un an atipic, acestia au timp pentru iubire si pentru toti cei dragi, muncesc mai putin si se bucura de viata mai mult ca niciodata. Au succes in tot ceea ce fac si reusesc sa creeze relatii profunde cu cei din jur, in care sa gaseasca sustinerea de care au nevoie, dar si dragostea si bucuria de a trai. Desi obisnuiesc sa fie persoane practice, totusi Taurii vor avea un an minunat, unul al emotiilor, al acceptarii vulnerabilitatii, al regasirii sensului in viata, al iubirii si al fericirii. Putem spune ca 2021 este cu adevarat un an frumos si de neuitat pentru nativi!

Previziuni generale in 2021 pentru Taur

Ultimii ani s-au dovedit tot mai grei pentru nativii Taur, cu incercari din ce in ce mai diverse, dar si cu schimbari destul de mari privind directia in viata.

In 2021 controlul va ajunge in mainile nativilor Taur. Asadar, vor incerca sa adopte un stil de viata cat mai sanatos, sa faca sport, sa se bucure de calatorii sau de momente frumoase petrecute alaturi de prieteni si de cei dragi, mutand scopul obtinerii succesului financiar sau material pe bucuria de a trai in prezent.

In prima parte a anului, astrele ii sustin in tot ceea ce intreprind. Asadar vor avea idei minunate, vor gasi solutii la situatii imposibile si vor reusi sa lucreze cu energiile viitorului, astfel incat, cu „putere mintii” si dorindu-si cu adevarat un scop, reusesc sa gaseasca acea cale potrivita de a-l obtine.

Tot prima parte a anului este foarte favorabila deciziilor in relatie: fie se despart si isi acorda sansa unui nou inceput sau se pun pe treaba in rezolvarea problemelor de cuplu, fie erau singuri si hotarasc sa inceapa o relatie. In tot cazul, nu vor pune responsabilitatea fericirii lor pe umerii partenerului, ci nativi Taur vor cauta fericirea in interior, acolo unde o vor si gasi.

A doua jumatate a anului devine si mai mult marcata de schimbarea propriei vieti.

Dincolo de alegerile sanatoase, de miscare si somn, nativii vor cauta sa se dezvolte spiritual si intelectual, se vor inscrie la cursuri pentru cariera sau pentru a-si exersa talentele artistice, vor invata cum sa isi urmeze mai bine visurile, poate chiar vor hotari sa lucreze cu un psiholog in incercarea de a-si schimba unele comportamente pe care acum le considera negative si nepotrivite pentru noul lor stil de viata si noua directie emotionala si spirituala.

Cu alte cuvinte, Taurii vor investi timpul lor cum nu se poate mai bine, lucrand cu ei insisi, redescoperindu-se ca fiinte minunate si unice, puternice si cu o capacitate de adaptare incredibila.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pixabay.com.