Horoscop 2022. Balanta: Cele mai dificile luni vor fi aprilie si mai. Afla de ce!

1
De Cristina Tudor
13 ian. 2022

Vrei sa stii ce ti-au pregatit astrele pentru anul 2022? Citeste horoscop 2022! Pentru Balanta, cele mai dificile luni vor fi aprilie si mai. Afla de ce!

Conform Horoscop 2022, Balantele singure vor trece printr-un an in care iluzia iubirii se va estompa pentru totdeauna pe masura ce isi vor da seama ca nu se va intampla, cel putin nu in 2022. Totusi, acest lucru nu va fi o problema pentru nativii acestei zodii, deoarece vor duce o viata de celibatari placuta si distractiva.

Prin patul lor vor trece multe persoane, care le vor lasa o colectie buna de amintiri senzuale si erotice, dar niciuna nu va fi atat de memorabila incat sa lase urme in inimile lor. Toate aceste intalniri o vor face pe Balanta sa se conecteze din nou cu sine si sa-si reinnoiasca ideile despre ceea ce cauta in dragoste.

Horoscop 2022. Balanta: Cele mai dificile luni vor fi aprilie si mai. Afla de ce!

Banii vor intra cu usurinta anul acesta, dar vor iesi cu viteza egala datorita numarului mare de cheltuieli pe care le ai. Sa ai grija de banii tau precum de o comoara va fi cheia pentru a evita o subfinantare serioasa.

Incepand din septembrie, Balanta ar putea experimenta o crestere a salariului, o promovare sau posibilitatea de a-si creste castigurile banesti.

Nu va fi un an bun pentru sanatatea Balantelor. Exista mult stres in viata lor si anumite boli vor bate la usa. Schimbarile radicale nu fac prea bine acestor nativi, asa ca vor fi excesiv de nervosi si ingrijorati. Medicina traditionala ii va putea ajuta putin.

Orice s-ar intampla, trebuie sa stii ca nu va fi nimic de viata si de moarte. Asadar, nu trebuie sa iti faci prea multe griji, pentru ca toate bolile si alte tulburari de sanatate vor fi generate de oboseala si stresul de la munca, lucruri care pot fi stapanite daca iti propui acest lucru.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.