Horoscop 2022. Berbec: Unii nativi s-ar putea casatori in acest an

1
De Cristina Tudor
4 ian. 2022

Vrei sa stii ce ti-au pregatit astrele pentru anul viitor? Citeste horoscop 2021! Unii Berbeci s-ar putea casatori in aceasta perioada.

Conform Horoscop 2022, 2022 vine cu vesti bune pentru Berbecii care nu au un partener, deoarece in acest an vor intalni mai multe persoane interesante care le vor extinde orizonturile.

Astfel, noul partener al Berbecului il va lua de mana sa se aventureze in spiritualitate si sa o aplice in viata de zi cu zi. In acest fel, Berbecul se va vedea participand la cursuri de yoga si meditatie insotit de persoana careia i-a oferit inima.

Banii vor incepe sa vina in cantitati mai mari decat pleaca. Asta nu inseamna neaparat ca vei avea o crestere exorbitanta a salariului, desi nici nu este exclus.

Ratiunea iti calmeaza impulsurile si datorita acestui lucru incepi sa cheltuiesti mai putini bani, precum si sa economisesti.

Horoscop 2022. Berbec: Unii nativi s-ar putea casatori in acest an

Vestea buna din acest an este ca Berbecul va scapa de bolile si problemele care pana acum i-au afectat sanatatea. Simptomele enervante dispar si, cel mai important, cauzele sunt rezolvate si Berbecul isi recapata vitalitatea.

Cu toate acestea, exista intotdeauna si o parte proasta. Nervii vor fi punctul lui slab, iar cauzele constau mai degraba intr-un dezechilibru emotional decat intr-o functionare defectuoasa a organismului. Astfel, nativii acestei zodii ar trebui s incerce sa evite discutiile aprinse. Daca se angreneaza intr-un razboi nesfarsit si devin prea inflexibili, atunci probelemele de sanatate se vor agrava, iar acest lucru priveste muschii, articulatiile si chiar pot avea insomnii.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com