Horoscop 2022. Cum stai cu sanatatea anul acesta

1
De Cristina Tudor
2 ian. 2022

Descopera cum stai cu sanatatea in 2022 si ce poti face pentru a scapa de problemele cu care te confrunti, in functie de zodia ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Vestea buna din acest an este ca Berbecul va scapa de bolile si problemele care pana acum i-au afectat sanatatea. Simptomele enervante dispar si, cel mai important, cauzele sunt rezolvate si Berbecul isi recapata vitalitatea.

Cu toate acestea, exista intotdeauna si o parte proasta. Nervii vor fi punctul lui slab, iar cauzele constau mai degraba intr-un dezechilibru emotional decat intr-o functionare defectuoasa a organismului. Astfel, nativii acestei zodii ar trebui s incerce sa evite discutiile aprinse. Daca se angreneaza intr-un razboi nesfarsit si devin prea inflexibili, atunci probelemele de sanatate se vor agrava, iar acest lucru priveste muschii, articulatiile si chiar pot avea insomnii.

Supararile pot genera unele blocaje, iar lucrul corect de facut este sa-ti gasesti timp pentru a te odihni dupa zilele lungi si stresante de munca.

In acest sens, ar trebui sa-ti indrepti atentia si grija catre zonele terapiilor alternative care au tot mai multe rezultate bune. Perioadele de recuperare iti vor ajuta corpul si mintea.

La mijlocul anului, va fi bine sa te ocupi de estetic si nutritie. Verificarile si ingrijirea de sine vor fi mai mult decat suficiente pentru a evita caderea intr-o situatie surpriza care mai tarziu poate degenera.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Stresul va fi problema care te va bantui pe tot parcursul anului 2022. Acest fapt este strans legat de cursa contra cronometru pe care va trebui sa o parcurgi pentru a reumple nivelurile numerice din contul tau bancar.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com