Horoscop chinezesc 2021: Anul Bivolului Alb de Metal, previziuni astrale pentru fiecare zodie

1
De Cristina Tudor
17 oct. 2020

In astrologia chineza, anul 2021 este al Bivolului Alb de Metal, fiind un an al asumarii responsabilitatilor, al muncii grele, al organizarii si perseverentei, al determinarii si al meritului.

Anul Boului de metal vine imediat dupa anul Sobolanului de metal si incepe in 12 februarie 2021, avand sa se incheie pe 30 ianuarie 2022.

Zodiac chinezesc 2021: ce aduce Anul Bivolului Alb de Metal

Bivolul este un animal puternic, hotarat sau chiar incapatanat, statornic si loial, sincer si de incredere. El inspira munca grea, perseverenta, forta si rezistenta de care da dovada pentru a-si atinge scopurile. In general, in anul Bivolului, rezultatele vin dupa munca si nu dupa noroc.

Bivolul semnifica, de asemenea, succes si statornicie, pace si armonie, familie si dragoste, stabilitate, disciplina si organizare, rabdare si determinare.

Asadar, suntem incurajati in 2021 sa muncim pentru a ne urma si realiza visurile, sa ne respectam si protejam familia, sa ne organizam bine timpul si prioritatile, sa ramanem pe drumul nostru, in ciuda greutatilor, pentru a atinge succesul.

Atentie si in privinta sanatatii, Bivolul are vulnerabili plamanii, asadar exista un risc mai mare sa suferim de afectiuni respiratorii.

Culorile anului chinezesc 2021: rosu si verde

Aceste culori echilibreaza fluxurile de energie ale celor cinci elemente din Cosmologia chineza si Feng Shui. Verde reprezinta natura, in timp ce rosu reprezinta focul.

Horoscop chinezesc 2021: cariera si bani

Unele zodii vor avea si noroc la bani, insa fara munca acesta nu va veni si nici nu va putea fi fructificat. Chiar si cele mai norocoase zodii au nevoie sa munceasca pentru a crea oportunitatile financiare, dar si pentru a le gestiona eficient si productiv veniturile.

Asadar, in privinta finantelor, putem spune ca cine sadeste, culege, sau cine munceste, are. Din pacate veniturile nu vor fi proportionale cu munca, uneori pentru aceleasi venituri poate fi necesar un efort mai mare.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.