Horoscop chinezesc 2022. Ce aduce anul Tigrului de Apa pentru fiecare zodie

1
De Cristina Tudor
3 feb. 2022

Anul nou chinezesc incepe pe 1 februarie 2022 si se afla sub influenta Tigrului de Apa. Descopera care sunt previziunile pentru zodia ta in horoscopul chinezesc.

Descopera aici care este semnul tau in zodiacul chinezesc

Tigrul este liderul in acest an si toate celelalte semne zodiacale chinezesti roiesc in jurul lui.

Sobolan

Sobolanul reprezinta directia de Nord si luna decembrie.

Tigrul nu cere nimic de la Sobolan in 2022. De fapt, Sobolanul reprezinta sanatatea si sprijinul Tigrului, dar Tigrul prefera ca Sobolanul sa se odihneasca in 2022, deoarece are suficient sprijin de la alte animale care au fost mai putin active in trecut decat Sobolanul.

2022 este un an de consolidare pentru Sobolan, de concentrare pe sanatate, sport si o dieta buna. E momentul sa se puna pe primul loc, deoarece tendinta Sobolanului loial este sa se gandeasca la altii in defavoarea lui.

Deciziile si achizitiile majore, cum ar fi mutarea intr-o alta casa, trebuie suspendate in acest an. Nu este o perioada buna pentru investitii.

Bivol

Bivolul reprezinta directia de Nord-Est si luna ianuarie.

Boul este vecin bun cu Tigrul si, prin urmare, au o legatura puternica.

Obiectivul Bivolului este de a supraveghea cu atentie securitatea banilor Tigrului si de a oferi indrumari pentru a pune lucrurile in perspectiva atunci cand este nevoie.

Rolul Bivolului in 2022 este unul de planificare atenta si control al bugetului familiei care va aduce mai multa stabilitate si ordine in viata lui.

Tigru

Tigrul reprezinta directia Nord-Est si luna februarie.

Tigrul este foarte activ si se preocupa de bunastarea oamenilor din jurul sau. Prin urmare, va depune eforturi zi de zi pentru a-si atinge obiectivele.

Aceasta este exemplul pe care il va urma si in 2022, iar oamenii ii vor urma exemplul.

Este un fapt bine cunoscut ca primele impresii conteaza, asa ca alatura-te entuziasmului Tigrului care nu da inapoi atunci cand se confrunta cu provocari.

Tigrul trebuie sa profite de oportunitatile care ii ies in cale. Este intelept sa isi aminteasca ca oportunitatile rareori se prezinta de doua ori.

Luna februarie marcheaza inceputul primaverii in calendarul chinezesc si este si luna Tigrului, aducand o cantitate dubla de energie Tigrului cu care sa-si lanseze intentiile pentru Anul Nou.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com