Horoscop. Cu Marte in Balanta, Universul pregateste transformari extreme pentru toate zodiile

1
De Cristina Tudor
15 sept. 2021

Pe 14 septembrie Marte a intrat in Balanta, indemnandu-ne sa privim adanc in sufletul nostru si sa facem schimbarile de care avem nevoie.

Universul ne pune peste 4 saptamani la dispozitie pentru prelua fraiele vietii noastre si a aduce pacea in suflete, iubirea in inimi si linistea in relatiile cu oamenii dragi.

Cand te gandesti la planeta Marte, ar trebui sa ai in minte urmatoarele cuvinte cheie: ambitie, motivatie, pasiune, iubire. Insa stiai ca Marte, ca fiecare planeta din astrologie, preia calitatile oricarui semn prin care se intampla sa treaca?

Asta inseamna ca natura ambitioasa a lui Marte poate prelua carisma Leului intr-o luna si natura harnica a Fecioarei in urmatoarea. Insa in aceasta perioada Marte se va afla in zodia Balanta – un semn echilibrat, ce iubeste simplitatea si linistea.

Iata care este sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte:

Horoscop Berbec
Este timpul sa treci la actiune

In urmatoarea perioada trebuie sa te concentrezi asupra actiunilor. Toate planurile pe care le-ai facut in ultimele luni si la care ai lucrat cu atentie sporita pot fi puse in aplicare. Marte este o planeta decisiva care face lucrurile rapid si se misca cu o viteza incredibila. Profita de aceste saptamani pentru a te apuca de treaba si a incepe un nou capitol al vietii tale – acela in care lupti pentru implinirea visurilor.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.