Horoscop: Cum ne influenteaza cele 8 evenimente astrologice majore ale lunii mai

1
De Cristina Tudor
9 mai 2020

Luna mai 2020 este una intensa, cu impact asupra tuturor planurilor noastre de existenta: psihic si spiritual, cel al sanatatii, al relatiilor si finantelor.

In luna mai au loc mai multe evenimente astrolgice majore, care ne vor influenta viata intr-un mod mai mult sau mai putin profund. Iata ce zodii sunt avantajate si cum ne putem pregati spiritual si nu numai pentru ceea ce urmeaza.

Evenimentele astrologice din luna mai 2020

7 Mai: Luna plina in Scorpion

Aceasta luna plina la 17 grade in Scorpion este una dintre lunile pline cu efecte pozitive ale anului. Aceasta luna plinaaduce deblocare, imaginatie, putere de adaptare si noi inceputuri. Ne ajuta sa vedem mai clar ce putem fructifica in viitorul apropiat si sporeste comunicarea sincera.

Sunt avantajate relatiile de dragoste, de familie, de prietenie, bazate pe dragoste interumana sincera, pe daruire, iertare, regasire. Desi de afla in Scorpion, ceea ce aduce o importanta nota de imprevizibil, totusi incarcatura astrala este una profund pozitiva

Influentele lunii pline din 7 mai se traduc prin dragoste, resetare, noi inceputuri.

Cele mai avantajate zodii privind acest eveniment astral sunt cele de apa: Rac, Scorpion, Pesti.

11 Mai: Saturn retrograd

Saturn a intrat in Varsator pe 21 martie, unde va ramane pana in 2023, oferindu-ne deja o prima impresie despre influentele sale de pana acum. In 11 mai, Saturn merge retrograd la 1 grad in Varsator, ceea ce aduce schimbari imprevizibile de situatii, unele aspecte din viata noastra pot lua o intorsura neasteptata.

Saturn in Varsator vine cu schimbari importante si generale, lasand un ecou prelung in viata tuturor. Aceste schimbari nu sunt neaparat negative, insa poarta cu ele o responsabilitate mare. Practic ne schimbam responsabil, ne schimbam pentru un bine colectiv, ne sunt incercate emotiile, limitele, relatiile.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.