Horoscopul lunii DECEMBRIE: Este momentul sa lupti pentru un vis, pentru relatie, pentru cariera

1
De Cristina Tudor
2 dec. 2018

Luna Plina din data de 22 iti readuce in actualitate secvente din trecut si te pune in ipostaza de a alege pe cine pastrezi in suflet si pe cine alungi pentru totdeauna.

In primele zile ale lunii pune stapanire pe tine fara drept de apel ceea ce simti sau intuiesti, atat de intens incat nimeni nu te poate convinge sa actionezi dupa cum iti indica normele sau ratiunea. Chiar si cei mai pragmatici dintre noi sunt neobisnuit de sensibili si visatori.

Te lasi purtata de valul dorintei de a face bine, de a-i intelege si ajuta pe altii, dar nu toate initiativele pornite din suflet se si concretizeaza. Piedicile din lumea reala iti demonstreaza ca drumul de la teorie la practica e uneori fara iesire.

Luna Noua din 7 decembrie iti amplifica indrazneala de a lupta pentru un vis vechi sau nou, pentru statut, pentru relatie sau cariera, iar Luna Plina din data de 22 iti readuce in actualitate secvente din trecut si te pune in ipostaza de a alege pe cine pastrezi in suflet si pe cine alungi pentru totdeauna. Nu degeaba curatenia generala e un must macar o data pe an, inainte de Craciun!

Horoscop decembrie Berbec – da-ti momente de ragaz!

Nu e neobisnuit pentru tine faptul ca nu reusesti deloc sa te relaxezi, mai ales inainte de evenimente importante, cum este sfarsitul de an. Ai o stare de sensibilitate si agitatie care nu-ti da voie nici sa muncesti eficient, nici sa te odihnesti bine. Iti doresti totul dintr-un foc, de parca zilele tale n-ar avea si ele tot 24 de ore. Iti faci ordine in acte si facturi, te asiguri ca nu ramai cu datorii neachitate, te inscrii la cursuri sau rezervi calatorii.

Ai o multime de oportunitati, dar nu ignora simptomele care te supara si nu trage de tine pana la epuizare! Ca intotdeauna, chiar daca pare ca stii tu mai bine ce ai de facut, asculta, daca nu de altii, macar de propriul organism.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.