Horoscop iunie 2020: Momentul in care acceptam adevarul din oglinda sufletului

1
De Cristina Tudor
2 iun. 2020

Citeste horoscopul lunii iunie pentru toate zodiile.

Luna iunie vine cu conjuncturi astrale menite sa ne puna pe ganduri si sa privim in doua directii. Intai, trebuie sa privim in interior, in noi insine si sa facem acest lucru cu sinceritate. Indiferent daca ne place sau nu ce se oglindeste in sufletul nostru, trebuie sa acceptam starea de fapt ca sa o putem schimba in mai bine. Apoi, in al doilea rand, si musai in aceasta ordine trebuie sa rpivim catre viitor. Saturn se afla inca in Varsator, iar acest lucru ne va impinge la progress, la schimbare, la gasirea unor solutii.

Eclipsa de Luna din Sagetator de pe 5 iunie, precum si cea de Soare din 21 iunie vin sa accentueze aceasta nevoie de sinceritate fata de noi insine, in special cu privire la sentimentele pe care le avem pentru familie sau pentru partenerii de cuplu.

De asemenea, intrarea lui Mercur in retrograd de pe 18 iunie va functiona ca un arc, o trambulina care ne va propulsa pe drumul catre autocunoastere.

Horoscopul pentru luna Iunie

Horoscop iunie Berbec

Nativii in Berbec vor avea o luna foarte plina in special in ceea ce priveste relatiile de familie. Este drept ca o buna parte dintre acesti native se pot pregati de un eveniment major, asa cum ar fi legarea destinelor sau venirea pe lume a unui copil. Cu siguranta vietile lor vor trece printr-o transformare profunda, in special de pe 14 iunie, atunci cand Luna, cu energie eminamente feminina si fertila va intra in semnul lor.

Horoscop iunie Taur

Nativii in Taur vor avea o misiune destul de dificila in aceasta luna. De regula, acesti nativi sunt foarte ospitalieri si sar in ajutorul celor dragi de fiecare data cand acestia au nevoie. Daca ar fi sa isi recunoasca foarte sinceri, nu o data li s-a intamplat celor nascuti in Taur sa se lase pe ei pe plan secund doar pentru a le face pe plac celor din jur. Chiar daca nu e usor, nativii acestei zodii trebuie sa puna un pic de distanta intre ei si acesti oameni, indiferent cine ar fi ei.

Horoscop iunie Gemeni

Cu Mercur, patronul lor, in mers retrograd, nativii in Gemeni vor avea o luna plina de provocari. Inainte de toate, examenul sinceritatii de care vorbeam la inceput va fi destul de greoi pentru ei. Chiar si asa, Gemenii nu pot pune toate neajunsurile in carca lui Mercur.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.