Horoscop martie 2021: Dorintele se implinesc, iar iubirea ne infloreste in suflet

1
De Cristina Tudor
27 feb. 2021

Luna Martie 2021 vine incarcata cu vesti bune, cu pofta de viata si aventura, cu multa iubire si dorinte implinite.

Este timpul sa ne privim cu sinceritate emotiile, sa ne punem in practica planurile pentru a ne implini visurile si sa ne ascultam intuitia care ne sopteste la tot pasul ce este mai bine pentru noi.

Horoscop Martie 2021: Berbec

Luna martie le aduce nativilor Berbec romantism si mult sarm. Relatiile sentimentale ale acestora se imbunatatesc, iar cei singuri au sansa de a intalni o peroana interesanta si de a transforma o relatie timida intr-una puternica, de lunga durata si cat se poate de frumoasa.

Cei implicati deja intr-o relatie isi pot surprinde partenerul de viata cu gesturi tandre, cu momente romantice si isi vor rezerva timp pentru a petrece aproape de partener.

In planul carierei, nativii Berbec au nevoie de o mai buna organizare pentru a pune cap la cap toate cele intamplate in primele luni ale anului, perioada pe care au resimtit-o ca fiind destul de haotica. In plus, noi oportunitati se vor ivi, iar castigurile vor depinde de abilitatea nativilor de a negocia si de a-si vinde valorile.

In ceea ce priveste sanatatea, poate este timpul sa faceti cateva imbunatatiri in stilul de viata. Poate veti manca mai ordonat sau veti acorda mai multa atentie miscarii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.