Horoscop 2019: Mesajul astrelor pentru cele 3 zodii de aer

1
De Cristina Tudor
15 nov. 2018

Ce te asteapta in 2019 daca te afli printre cele trei zodii de aer!

Urmeaza un an plin de suprize si de schimbari radicale pentru zodiile de aer.

Horoscop 2019 pentru zodia Gemeni

Se pare ca profesia urmeaza sa-ti ocupe mare parte din timp, ganduri si preocupari in 2019. Apoi, se anunta tot felul de schimbari si framantari in viata personala. Unele relatii vor avea de trecut proba timpului si a orgoliilor, dar cei pe care ii leaga sentimente trainice nu au de ce sa se teama. Micile concesii sunt necesare si salvatoare.

Cuplu si familie

Pe tot parcursul anului te preocupa relatiile cu cei apropiati, fie ei buni prieteni, iubiti, rude. Chiar in preajma zilei tale de nastere (plus/minus o luna) astrele iti scot in cale persoane cu care rezonezi si care iti impartasesc modul de gandire si pasiunile. Nu va fi o problema sa-ti faci prieteni noi. Relatiile se leaga, dar se si destrama usor, mai ales cele inchegate de curand, in care partenerii nu au inca multe amintiri si planuri comune.

In cuplurile cu vechime, apare tendinta sa readuci in discutie probleme demult uitate, nemultumiri mocnite si sa arunci vina in ograda celuilalt. Multe discutii pot sa aiba ca punct de plecare parintii, copiii, rudele apropiate ale partenerului si modul in care prezenta lor va influenteaza viata de cuplu. E nevoie de maturitate din partea ta pentru a accepta lucruri care nu-ti sunt tocmai pe plac.

E timpul sa treci in revista toate momentele frumoase si sentimentele temeinice care va leaga pentru a gasi putere sa continui pe acelasi drum. In orice caz, vei simti nevoia de trasformare, de reorganizare, de negociere.

Bani si cariera

Multi Gemeni vor lua in calcul schimbarea locului de munca sau chiar a domeniului in care activeaza. Pare tentant sa combini utilul cu placutul si sa transformi un hobby in sursa de venit. Chiar daca nu te bate gandul sa-ti dai demisia si sa o iei pe alt drum, esti foarte ambitioasa si hotarata sa-ti indeplinesti obiectivele propuse la locul de munca, in special pe cele financiare.

De neoprit sunt mai ales Gemenii care vor sa-si demonstreze ca pot mai mult, in cazul in care au primit critici, poate de la partenerul de cuplu sau alt membru al familiei, cu privire la modul in care cheltuiesc banii sau la sumele pe care le castiga.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com