Horoscop 2019: Mesajul astrelor pentru zodii de foc

1
De Cristina Tudor
17 oct. 2018

Cum va fi anul 2019 pentru cele 3 zodii de foc.

Urmeaza un an plin de surprize pentru cele trei semne zodiacale de foc.

Horoscop 2019 pentru zodia Berbec

Desi nu-ti sta in fire, in prima jumatate a lui 2019 esti foarte relaxata si echilibrata. Cu cat reusesti de-a lungul anului sa fii mai deschisa, mai consecventa si cu cat te opui tentatiei de a renunta prea usor la ce iti propui, cu atat mai multe visuri iti poti implini. Insa pentru tine nu-i usor sa astepti, vrei totul dintr-o data, asa ca ramane de vazut daca inveti aceasta lectie a rabdarii.

Cuplu si familie

2019 nu-ti rezerva surprize sentimentale prea mari, insa chiar daca nu apar evenimente care sa te dea peste cap sufleteste, e bine sa nu lasi lucrurile in voia sortii. Petrece timp cu jumatatea ta, vorbiti despre toti si toate, iesiti impreuna, faceti planuri de viitor si sub nicio forma nu lasati conflictele minore sa mocneasca.

Stii cum e soarta, are obiceiul sa te traga de maneca si sa te zgaltaie putin tocmai cand lucrurile par sa pluteasca pe norisori roz. Piedicile care apar in cuplu nu se anunta majore si ar trebui depasite usor. Finalul anului e prielnic pentru logodna, nunta sau, daca relatia e noua, o veti duce la un alt nivel: va mutati impreuna, plecati in primul concediu, va anuntati parintii ca lucrurile devin serioase…

Daca esti singura, pe timpul verii poti reintalni oameni dragi din trecut, de care inca te leaga multe sentimente si amintiri, dar care te tulbura si iti complica existenta. Finalul anului vine cu multe oportunitati afective, cunostinte noi si chiar cereri in casatorie.

Bani si cariera

Se anunta un an per ansamblu prosper. Nu te precupa foarte mult situatia financiara, pentru ca nu duci lipsa de lucrurile de care ai nevoie. Cele mai multe cheltuieli sunt legate de familie si locuinta, de renovari sau modernizari.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com