4 zodii care vor avea noroc pe toate planurile la sfarsit de octombrie

1
De Alice Moisescu
30 oct. 2018

Tu ce faci atunci cand simti in aer aroma schimbarii – ii dai mana sau te ascunzi sub carapace? Aceste 4 zodii ar putea experimenta saptamana vietii lor daca pariaza pe spontaneitate.

TAUR

O schimbare cat de minora in peisaj ar putea relansa lucrurile intr-un sens promitator. Esti pe un teren unde nimic nu se mai misca, dar poti face o mica ajustare pentru a vedea imediat ca se urneste iar caruta impotmolita.

Parca deja ai alt tonus acum, cand vezi urmarile pozitive ale schimbarilor pe care tu insati le-ai facut, si prinzi chef de actiune si de lupta pentru a ajunge acolo unde visezi. Doar indrazneste! Astrele iti sunt alaturi in aceasta saptamana.

RAC

Azi e vorba de noroc! Daca nu pui mana chiar acum pe sansa care ti se ofera, vei regreta mai apoi ca ti-ai taiat singur elanul care te-a cuprins initial.

Poate ti-e frica sa incerci, sa risti, sa profiti de ocazie, dar daca iti reprimi dorinta, nu vei mai avea parte de aceleasi auspicii norocoase alta data. Trebuie sa fii pe faza, spontan in reactii si raspunsuri, sa nu ceri timp de gandire si nici sa cauti scuze din comoditate, deoarece e un moment unic ce trebuie folosit pe loc.

Te vei felicita singur ca ai fost atat de iute cand ai spus da, ca atare ia taurul de coarne si profita de rarisima – sau chiar unica – ocazie care se iveste. Fii oportunist!

LEU

Cel drag te apreciaza pentru energia pe care o investesti in relatia voastra. Viata sentimentala cunoaste o perspectiva noua, iar inima ta bate mult mai tare, pentru ca esti atras de un vis nou. Poate ti-a atras cineva interesant atentia si deja astepti cu interes urmatoarele voastre intalniri.

Persoana iubita devine motorul principal al tuturor deciziilor tale, pentru ca, de dragul lui, esti in stare de actiuni mult mai indraznete. Tot ce faci, e in avantajul persoanei iubite, si cand vezi fericirea pe chipul ei, esti motivat sa mergi si mai departe.

VARSATOR

Esti din ce in ce mai motivat sa grabesti pasul acum, spre final de capitol, pentru ca ai ambitii mari si vrei ca totul sa iasa perfect! Esti pe drumul cel bun spre un succes total si esti mandru de ceea ce cladesti prin forte proprii, dar ai grija sa nu scazi ritmul tocmai acum, pe ultima suta de metri.

Nu fi inca atat de sigur pe succes, pana ce nu pui si ultimul punct la aceasta actiune. Deocamdata merge bine, dar pentru ca te bazezi deja pe reusita, e posibil sa-ti scape un detaliu important. Priveste spre capatul proiectelor la care iti aduci contributia cu pasiune, pentru ca se intrevad deja rezultate promitatoare. Si zambeste Universului!

Foto: Shutterstock.com