Horoscop 2020 pentru Capricorn: Un an in care vei avea parte de numeroase provocari pe plan financiar

1
De Cristina Tudor
22 dec. 2019

Descopera ce ti-au pregatit astrele pentru 2020 in ceea ce priveste dragostea, banii sau sanatatea si vezi ce poti sa faci pentru a atrage norocul de partea ta!

Horoscop 2020: Dragoste

Este un an bun pentru flirt si jocuri amoroase, cu mentiunea ca trebuie evitate situatiile periculoase sau interzise. Daca esti singura, majoritatea incercarilor de a te implica intr-o relatie serioasa vor esua, dar vei invata multe despre dragoste in tot acest timp. Lectiile primite te vor pregati pentru viitor si te vor apropia de stabilitatea amoroasa dupa care tanjesti. Daca esti implicata intr-o relatie de lunga durata, e posibil sa te confrunti cu monotonia in cuplu. Din fericire, atat tu, cat si partenerul de viata sunteti dispusi si deschisi catre experiente noi. Astrele te sfatuiesc sa incerci sa iti imbunatatesti metodele de comunicare.

Pentru inceput, fii mai rabdatoare si incearca sa il asculti cu adevarat pe cel de langa tine.

Horoscop 2020: Bani

Daca prima parte a anului va fi linistita din punct de vedere financiar, nu acelasi lucru se poate spune si despre cea de-a doua. Din iulie incepand, se anunta blocaje, afaceri nereusite si scaderi salariale. Nu stai prea bine la capitolul comunicare, asadar puterea ta de convingere va fi cu mult diminuata decat pana acum. Nu te baza pe ea, caci vei esua! Atunci cand este vorba de multi bani pusi la bataie, fii precauta si pastreaza-ti intotdeauna o rezerva pentru un eventual esec.

In ciuda incercarilor tale de a face lucrurile sa mearga mai bine, se pare ca anul 2020 are alte planuri pentru tine. Iti este testata rezistenta, iar daca promovezi, drumurile ti se vor debloca la final de an.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.