Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru saptamana 6-12 iunie

1
De Cristina Tudor
5 iun. 2022

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune care este mantra de care sufletul tau are nevoie in urmatoarea saptamana!

Descopera care este mantra de care ai nevoie in aceasta saptamana minunata a lunii iunie.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Imi abandonez grijile Universului. Stiu ca el are grija de mine. Stiu ca sunt acolo unde trebuie sa fiu. Stiu ca aceasta perioada este una cu lectii importante. In cele din urma, totul va fi bine.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Am puterea de a alege. Am puterea de a spune „Nu” si de a merge mai departe atunci cand lucrurile nu sunt cele mai favorabile mie.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Si asta va trece. Imi abandonez grijile Universului si incep sa imi numar binecuvantarile. Sunt recunoscatoare pentru toate lucrurile noi care ma asteapta.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Am rabdare cu oamenii din jurul meu. Nu am nevoie de certuri sau de conversatii fara rso. Invat sa ascult cu adevarat pentru a intelege ce se intampla in jurul meu.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Daca nu se deschide, atunci nu este usa mea. Nu mai lupt cu morile de vant. Nu ma mai stresez pentru ce nu mi se intampla. Accept infrangerile, invat din ele lectiile si imi continui viata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Pixabay.com