Horoscop spiritual: Mantra zodiei tale pentru luna aprilie 2022

1
De Cristina Tudor
6 apr. 2022

Astrologie: Afla care este mantra zodiei tale pentru luna aprilie a acestui an.

Luna aprilie este una dintre cele mai puternice luni ale lui 2022. Aceasta marcheaza inceputul celui de-al doilea trimestru al anului si vine cu doua luni noi ce deschid poarta eclipselor din urmatoarea perioada. Energia Universului este la cote maxime si trebuie sa profitam de ea. Inaintam usor in aceasta luna magica, iar in sufletele noastre creste incredere in propriile forte, vointa incredibila si dorinta de a ne implini visurile.

Universul ne spune ca este timpul sa ne trezim la viata. Asa cum natura se schimba, si noi trebuie sa iesim din hibernare, sa ne scuturam putin din somnul iernii si sa ne transformam viata asa cum ne dorim. Schimbarea este aici si trebuie sa profitam de ea. Aprilie vine cu noi inceputuri, cu mult curaj, cu o putere incredibila de a deveni ceea ce vrem sa fim.

Iata care este mantra de care sufletul tau are nevoie in luna aprilie 2022 in functie de zodia in care te-ai nascut:

Horoscop aprilie 2022 zodia Berbec

Mantra zodiei tale pentru aceasta luna: Invat sa nu imi mai fie frica de necunoscut. Ies din zona de confort si traiesc viata la intensitate maxima. Am incredere in planul Universului pentru mine.

Horoscop aprilie 2022 zodia Taur

Mantra zodiei tale pentru aceasta luna: Imi deschid inima si invat sa iubesc din nou – mai pur, mai sincer, mai frumos ca niciodata. Imi deschid sufletul si invat sa fiu vulnerabila in fata oamenilor la care tin.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.