Horoscop spiritual: Mantra zodiei tale pentru luna noiembrie 2021

mantra zodie noiembrie
1
De Cristina Tudor
29 oct. 2021

Astrologie: Afla care este mantra zodiei tale pentru luna noiembrie a acestui an.

Luna noiembrie este una dintre cele mai puternice luni ale acestui an si asta datorita energiei incredibile a Universului care coboara asupra noastra. Cu mai multe planete proaspat iesite din retrograd, putem simti si noi, in sfarsit, ca putem controla viata noastra. Suntem participanti activi la tot ce se intampla, luam decizii importante si schimbam drumurile pe care mergem.

Horoscop spiritual: Mantra zodiei tale pentru luna noiembrie 2021

Este posibil ca energia divina sa ne forteze sa analizam mai mult viata noastra, sa ne ascultam sufletele pentru a descoperi in mod clar cine suntem si sa ne lasam condusi de intuitie pentru a face schimbarile potrivite pentru noi.

Iata care este mantra zodiei tale pentru luna noiembrie 2021:

Horoscop noiembrie 2021 zodia Berbec

Mantra zodiei tale pentru aceasta luna: Focul din mine arde si darama toate zidurile si toate fricile.

Vor fi numeroase momentele in care iti vei pierde rabdarea in aceasta luna. Insa nu uita ca tu esti mai puternica decat orice. Atunci cand simti ca nu mai poti, ia o pauza, respira profund si repeta aceasta mantra.

Horoscop noiembrie 2021 zodia Taur

Mantra zodiei tale pentru aceasta luna: Sunt conectata la Univers.

Ma las purtata de vantul divin. In urmatoarele saptamani vei iesi mult din zona de confort pentru ca Universul are un plan incredibil pentru tine. Nu te teme de schimbare, accepta ce ti se intampla si bucura-te de aceasta calatorie.

Horoscop noiembrie 2021 zodia Gemeni

Mantra zodiei tale pentru aceasta luna: Mintea mea are un potential nelimitat. Imi onorez toate gandurile pe care le am.

Este posibil ca in luna noiembrie sa analizezi foarte mult lucrurile. Chiar si asa, nu-ti face griji, nu te pierde in detalii, accepta modul in care gandesti, si mergi mai departe.

Horoscop noiembrie 2021 zodia Rac

Mantra zodiei tale pentru aceasta luna: Universul este de partea mea, asa ca respir recunostinta prin toti porii mei.

In luna noiembrie trebuie sa te pregatesti de o calatorie incredibila. Multe lucruri se vor schimba si multi oameni vor iesi din viata ta pentru a a face loc altora. Multumeste-i divinitatii pentru toate surprizele pe care ti le pregateste.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Pexels.com