Horoscop spiritual: Mantra zodiei tale pentru luna noiembrie

1
De Cristina Tudor
11 nov. 2020

Astrologie: Afla care este mantra zodiei tale pentru luna noiembrie.

Luna noiembrie aduce liniste – nu doar in casa, ci si in jurul nostru si, cel mai important, in sufletele noastre. Avem o dorinta incredibila de a ne detasa de tot ce s-a intamplat, de a face pace cu trecutul, de a ierta, de a iubi mai mult oamenii, de a fi toleranti si de a le intelege emotiile. Acum avem ocazia sa invatam sa traim cu adevarat.

Afla care este mantra zodiei tale pentru luna noiembrie.

Berbec – Nu-ti fie teama de esec

Nu-mi este frica sa dau gres. Esecul este doar o oportunitate de a invata lectii importante, de a o lua de la capat, de data aceasta cu o noua mentalitate.

Taur – Nu uita ca esti libera

Sunt libera sa traiesc asa cum isi doreste inima mea. Sunt libera sa imi ascult sufletul. Sunt libera sa iubesc ce vreau sa iubesc. Sunt libera sa fiu eu.

Gemeni – Vor veni si zile mai bune

Am fost pusa la pamant pentru a invata cele mai importante lectii de viata, pentru a deveni mai curajoasa si pentru a avea mai multa incredere in mine.

Rac – Nu te da batuta

Luptele mele sunt aici pentru a ma face mai puternica. Luptele mele ma invata cum sa supravietuiesc. Aleg sa gasesc speranta in situatii fara lumina si in cele mai grele momente.

Leu – Fa schimbarea pe care ti-o doresti

Am curajul de a face schimbarea la care visez. Toate visurile mele se vor implini atunci cand voi face un pas micut in fata. Astazi este acea zi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.