Horoscop spiritual: Mantra zodiei tale pentru luna septembrie

1
De Cristina Tudor
3 sept. 2020

Astrologie: Afla care este mantra zodiei tale pentru luna septembrie.

Luna septembrie poate reprezenta un nou inceput pentru multi dintre noi. Un nou capitol mai frumos decat tot ce am trait pana acum. Este momentul sa ne eliberam de durerea trecutului si sa ne aventuram in necunoscut. Este momentul sa invatam sa traim liberi. Este momentul sa fim cine vrem noi sa fim fara sa ne mai gandim la ce spun sau gandesc oamenii din jurul nostru.

Afla care este mantra zodiei tale pentru luna septembrie.

Berbec – Esti libera sa faci ce vrei

Sunt libera sa merg mai departe cu viata mea. Sunt libera sa traiesc asa cum isi doreste inima mea. Sunt libera sa imi ascult sufletul. Sunt libera sa iubesc ce vreau sa iubesc. Sunt libera sa fiu eu.

Taur – Elibereaza-te de trecut

Ma eliberez de trecut pentru ca stiu ca singurul moment care conteaza este chiar acum. Aleg sa pasesc catre viitor cu zambetul pe buze si cu incredere ca totul va fi bine.

Gemeni – Iarta oamenii care ti-au gresit

Aleg sa ii iert pe ceilalti pentru tot raul pe care mi l-au facut. Aleg sa ma iert pe mine pentru toate greselile pe care le-am facut. Aleg sa invat din toate lectiile pe care experientele dificile mi le-au adus. Sunt gata sa merg mai departe astazi.

Rac – Iubeste viata asa cum este ea, cu bune si cu rele

Iubesc viata si sunt foarte recunoscatoare pentru tot ce am trait pana acum. Pentru tot ce am primit. Pentru tot ce am invatat. Pentru tot ce am iubit. Pentru tot ce am simtit.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.