Horoscopul banilor pentru luna august. Gemenilor nu ar trebui sa le fie rusine sa ceara ajutor

1
De Cristina Tudor
8 aug. 2021

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru luna august pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Vei incepe sa lucrezi la cele mai noi proiecte ale tale. Scapa de acele indoieli pe care le ai. Dar, uneori nu vei avea incredere in intuitie si vei crede ca cea mai inteleapta alegere este sa o ignori.

Nu te grabi sa ajungi in varf si evita orice decizii aparent radicale. Vei verifica lucrurile de doua ori pentru a evita greselile. De asemenea, vei iesi in evidenta oriunde atunci cand vine vorba de computere, telecomunicatii sau noi tehnologii.

Discuta cu sefii tai si cu cei mai apropiati colegi despre ingrijorarile tale financiare. Astfel vei evita sa faci o mare greseala.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Vei munci din greu, dar unii oameni iti vor pune eforturile la indoiala. Din acest motiv, in aceasta luna, te vei stradui sa reduci la tacere multe guri.

Cu totii avem nevoie din cand in cand de incurajare, de o bataie pe spate pentru a ne ajuta sa continuam. Oricum ar fi, primesti mai mult decat suficient pentru a-ti continua afacerile si proiectele tale strans legate de bani.

Cu toate acestea, uneori ai unele indoieli. Te vei gandi de doua ori inainte de a actiona, mai ales daca primesti o noua oferta de munca.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Clima astrala anunta urcusuri si coborasuri la locul de munca. Luna incepe cu evenimente legate de cariera si situatia financiara personala. Te-ai putea simti coplesit/a de o situatie si te vei vedea nevoit/a sa ceri ajutor familiei tale.

Odata ce vei vedea ca cei dragi sunt dispusi sa-ti dea o mana de ajutor, vei fi mai linistit/a. Abia atunci iti vei schimba atitudinea si vei incepe sa iei decizii importante. Te vei apuca serios de treaba pentru a reveni pe linia de plutire si pentru a te descurca pe cont propriu.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.