Horoscopul banilor pentru saptamana 14-20 iunie. Schimbarea ii aduce beneficii Taurului

1
De Cristina Tudor
15 iun. 2021

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cand vine vorba de bani, bunul simt castiga intotdeauna teren.

Asadar, foloseste-l sau chiar abuzeaza de el. De asemenea, iti poti folosi intuitia, flerul si vei obtine multe beneficii. Cu toate acestea, ramai modest/a atat in afaceri, cat si la locul de munca. Ramai umil/a, dar si strict/a in ceea ce priveste cheltuielile.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca ai inceput recent sa faci unele schimbari pe plan financiar, vei vedea primele rezultate in aceste zile.

In ciuda unor mici dificultati persistente, depui eforturi mari pentru a-ti mentine stabilitatea, situatia ta incepe sa se echilibreze. Daca ai interese de aparat, influentele sunt favorabile. Continua sa iti urmaresti cu atentie cheltuielile, deoarece bugetul tau este inca stramtorat.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este saptamana ta de glorie. Orice ai face, norocul este cu tine.

Este foarte placut sa vezi ca ai rezultate bune in urma eforturilor tale profesionale si in afaceri. Nu iti pica bani din cer, ci sunt munciti din greu. Asadar, fii mandru/a de tine si de ceea ce ai obtinut pana acum!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Intelepciunea de ieri iti aduce astazi o mare satisfactie financiara.

Nu mai ai datorii, afacerile tale functioneaza fara probleme, flerul tau privitor la bani este extraordinar! In aceasta saptamana, ti-ai putea permite chiar luxul de a da sfaturi de management pentru ca esti foarte bun/a la asta. Ai devenit propriul tau consilier financiar pentru fericirea portofelului tau.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.