Horoscopul banilor pentru saptamana 15-21 martie. Preventia este cea mai buna solutie in cazul Berbecului

1
De Cristina Tudor
16 mart. 2021

Berbecul trebuie sa fie mai atent la bani si sa tina o evidenta mai clara a acestora.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Fii mai atent/a la bani si incearca sa tii o evidenta clara a acestora, deoarece doar asa vei putea actiona corect in cazul aparitiei unor dificultati.

Un credit neachitat sau o datorie pe care preferi sa o anticipezi decat sa te supui unei situatii nedorite. Aceasta saptamana prezinta o oportunitate de a-ti imbunatati situatia financiara. Chiar daca suma pe care ai investit-o nu este colosala, curand iti va aduce niste bani.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este dificil sa-ti imaginezi o situatie financiara mai buna decat a ta.

Portofelul tau este plin pana la refuz. Avand in vedere vestile bune pe care le primesti in cele din urma, poti lua in considerare unele investitii semnificative. Pe langa asta, incearca sa savirezi la maximum aceasta perioada de implinire, care este destul de rara in zilele noastre.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Uneori, situatia ta financiara urmeaza aceleasi curbe, cu suisuri si coborasuri.

In prezent, in mod clar, aceasta nu se afla in cele mai bune conditii. Dar, dupa ce vei atinge minimul istoric, vei fi obligat/a sa revii. Trebuie doar sa crezi in reusita si sa fii optimist/a, este primul pas, care este cel mai dificil, dar cel mai important.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.