Horoscopul banilor pentru saptamana 15-21 noiembrie. Leul intra intr-o noua etapa

1
De Cristina Tudor
16 nov. 2021

Leul intra intr-o noua etapa, una plina de creativitate si prosperitate atat pe plan economic, cat si profesional.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pregateste-te pentru o saptamana importanta. Acum te simti complet/a, plin/a de energie si astrele iti dau puterea necesara de a o canaliza unde trebuie.

Daca lucrezi pentru altcineva, vei avea cateva zile grozave. Esti inclus/a intr-un nou proiect al companiei si acest lucru te va entuziasma prin prisma posibililor bani castigati.

Ai putina rabdare totusi, pentru ca va dura ceva pana iti vor spune vestea. Continua sa muncesti cat de bine poti daca nu vrei ca sefii tai sa se razgandeasca.

Daca ai propria afacere sau esti implicat/a intr-una, te afli intr-un stadiu stabil, dar acum este momentul sa-ti asumi riscuri pentru a continua sa evoluezi. Stangnarea nu este o optiune.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Trebuie sa-ti schimbi putin perspectiva si atitudinea daca vrei sa avansezi in domeniul profesional si financiar. Nu esti multumit si o manifesti constant.

Incearca sa fii mai pozitiv/a si sa intelegi ca sunt lucruri care necesita timp si ca ele nu se intampla intotdeauna cand vrei tu.

Totusi, daca lucrezi in comert, poti primi vesti bune la care nu te asteptai atat de repede.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Saptamana aceasta iti vei putea exprima sentimentele si ideile cu o claritate grozava. Daca in jurul tau sunt oameni care nu sunt de acord cu tine, foloseste persuasiunea si vei obtine rezultate bune. Sa-ti impui acum criteriile nu ti-ar fi de folos.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com