Horoscopul banilor pentru saptamana 16-22 mai. Taurul trebuie sa ia in considerare alte optiuni de lucru

1
De Cristina Tudor
16 mai 2022

Este timpul ca Taurul sa ia in considerare alte optiuni de lucru, nu strica ceva nou!

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Aspectele astrale indica un moment de restrictie si limitare atunci cand vine vorba de exprimare. S-ar putea sa te simti incapabil/a sa impartasesti toate laturile personalitatii tale fascinante acum, dar Universul iti cere sa renunti temporar la asta. Nu va mai fi de folos sa joci rolul clovnului sau a omului care le face pe plac tuturor. Doar un comportament profesionist si increzator te va ajuta sa obtii banii pe care ti-i doresti. Cariera ta este pe punctul de a avansa.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cu accent pe calatorii, invatamant superior si culturi straine, este un moment minunat sa te gandesti ca ai putea castiga bani in plus apeland la cumparatori straini. Daca compania ta nu face afaceri online, poate ca este timpul sa sugerezi acest lucru. De asemenea, poti decide sa iti continui educatia pentru a-ti aprofunda abilitatile. Este timpul sa iei in considerare alte optiuni de lucru.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Saptamana aceasta este despre banii si datoriile altora, precum si despre politica, grupuri sociale, sperante si visuri. Este posibil ca banii sa nu fie acolo pentru a pune in miscare un vis pe care il ai de mult timp, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la el. Crearea unor retele, chiar si online, pot ajuta la atragerea donatorilor de care ai nevoie pentru a realiza acest lucru. Apeleaza la ambitie si la rabdare in tot acest proces.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com