Horoscopul banilor pentru saptamana 17-23 ianuarie. Scorpionul are parte de iluzii desarte

1
De Teodora Tirca
18 ian. 2022

Scorpionul are parte de iluzii desarte, deoarece cineva nu isi va tine cuvantul.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

S-ar putea sa apara oportunitati de a-ti schimba locul de munca in aceasta saptamana, ai un palmares imbatabil si iti poti demonstra abilitatile.

Proiectele si afacerile proprii sunt promovate si poti obtine sume de bani suplimentare. Esti o persoana foarte creativa si vei gasi solutii pentru orice obstacol care iti apare in cale.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

La locul de munca iti vin idei grozave, dar sefii tai ti le vor bloca. In acest moment nu le este convenabil sa avansezi. Totusi, in aceste zile, o persoana cu o mai mare autoritate pare sa aiba intentia sa te asculte.

Situatia ta financiara se va stabiliza si acest lucru iti va oferi mai multa liniste sufleteasca.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In ceea ce priveste banii, controleaza-ti cheltuielile, nu irosi banii pe achizitii inutile sau cadouri. Vei avea nevoie de bani in scurt timp.

La locul de munca se produce o stagnare, din toate punctele de vedere. Te-ai putea simti legat/a de maini si de picioare, insa nu este deloc asa. Schimbarea depinde doar de tine.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Situatia ta financiara intra intr-o etapa mai buna. Incepand din aceasta saptamana, unele proiecte in care esti implicat/a se vor debloca fara sa depui prea mari eforturi.

Timpul le rezolva pe toate, e o veche zicala extrem de valabila in cazul tau in acest moment. Nu stai prea bine la capitolul rabdare, insa soarta te-a fortat sa poti si acum ai de castigat.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com