Horoscopul banilor pentru saptamana 20-26 decembrie. Sagetatorul va duce o lupta grea

1
De Cristina Tudor
18 dec. 2021

Pentru a obtine ceea ce isi doreste, Sagetatorul va trebui sa duca o lupta grea in aceasta saptamana.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In domeniul profesional sau financiar va avea loc o schimbare care sa te avantajeze, poate chiar poti scapa de cineva care te deranja. Acum te vei simti mai confortabil si vei putea lucra mai mult pe indelete, fara presiune.

In aceste conditii favorabile, vei putea sa-ti demonstrezi intregul potential, sa faci lucruri importante care isi vor avea rasplata materiala in viitorul apropiat.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Intri intr-o saptamana buna din punct de vedere profesional. Vei castiga simpatia sefilor pentru ceva ce se afla pe mainile tale de mult timp si despre care credeai ca nu va da niciun rezultat.

In ceea ce priveste banii, in schimb, va fi invers, deoarece vine o cheltuiala neasteptata si de neevitat, care te poate lasa fara bani tocmai acum cand vin cumaraturile majore.

Este posibil sa trebuiasca sa apelezi la familie sau la prieteni pentru ajutor, dar nu iti face griji, deoarece vor fi bucurosi sa te ajute.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Incepe pentru tine o serie buna profesionala, care va fi un mare avans daca stii sa-ti joci bine cartile.

Influentele astrale iti ascut abilitatile intelectuale si ai concentrare maxima. Tot ceea ce faci va fi perfect realizat si vei fi foarte apreciat/a pentru munca depusa.

Daca ai o afacere, aceasta va fi o saptamana excelenta, in care vei putea incheia constracte importante care inseamna venituri bune in viitor.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com