Horoscopul banilor pentru saptamana 21-27 iunie. Berbecul trebuie sa se axeze pe reducerea cheltuielilor

1
De Cristina Tudor
22 iun. 2021

Berbecul trebuie sa se axeze pe reducerea cheltuielilor pentru un echilibru financiar perfect.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Vei fi extrem de eficient/a in aceasta saptamana, chiar si concurenta iti va lauda realizarile.

Inainte de a incepe orice, ordoneaza-ti spatiul de lucru si arunca tot ce nu ai nevoie. In acest fel, gandurile tale vor fi mai clare. In timp ce iti indeplinesti sarcinile zilnice, gandeste-te putin la situatia ta financiara. Nu atat la cum poti gasi noi modalitati de a castiga mai multi bani, cat mai degraba la cum sa reduci cheltuielile pentru a gasi un echilibru.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pe plan profesional, nu este momentul sa lasi garda jos.

Va trebui sa aperi ceea ce iti apartine, oricat de dificila este piata muncii. Vei primi sfaturi despre cum sa lupti pentru drepturile tale. Ai multa forta si curaj si vei putea sa iti depasesti concurenta fara a fi necinstit/a. In ceea ce priveste banii, apare un semnal de alarma ca faci prea multe cheltuieli inutile. Simti o atractie deosebita pentru orice obiect de lux. Te bucuri de aparente, desi cumpararea unei bijuterii sau a unei masini de lux in rate nu este cel mai bun lucru pentru situatia ta financiara.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Un sef viclean va incerca sa profite de tine.

Din fericire, astrele te vor ajuta sa nu cazi in capcana lui. Negocierile agresive vor fi foarte importante pentru tine. Vei lasa orice rival sau inamic fara replica si o vei face cinstit. Te vei bucura de ceea ce vei obtine, in special bani, si iti vei permite sa iti achizitionezi un obiect scump pe care ti-l doresti de mult timp.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.