Horoscopul banilor pentru saptamana 21-27 martie. Sagetatorul risca sa fie prins si pedepsit

1
De Cristina Tudor
21 mart. 2022

In campul muncii si al banilor, Sagetatorul risca sa fie prins si pedepsit din cauza unor greseli comise din cauza entuziasmului prea mare.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In acest moment, probabil te gandesti mai mult la ce poti cumpara decat la cum poti economisi. E firesc, insa esti prea optimist/a si ar trebui sa te gandesti sa pui macar putin deoparte intr-un cont de economii.

Este timpul sa reduci activitatile de divertisement costisitoare, cat si mofturile.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Te indrepti catre o etapa norocoasa, insa trebuie sa mai ai putina rabdare.

Esti cuprins/a de idei creative, mai ales in ceea ce priveste decorarea sau renovarea casei tale, dar asigura-te ca planurile tale nu iti depasesc bugetul. Sau, cel putin, ia in considerare un plan de urgenta in cazul in care il depasesti.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ideile tale pot fi extrem de productive in aceasta saptamana. Ai putea fi inspirat/a sa scrii o carte despre experientele tale si sa descoperi ca, practic, se scrie de la sine.

Esti ghidat/a spre afaceri si ai un fler bun in aceste zile. E important sa profiti de perioada pe care o traversezi pentru a obtine cat mai mult profit de pe urma talentelor tale.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu a fost niciodata punctul tau forte sa stai pe loc si sa accepti, iar acest lucru s-ar putea sa se dubleze in aceasta saptamana. Ceea ce nu suporti va crea valuri in viata ta.

Cauta sa reduci totul la pace in timp ce te ocupi de chestiuni legate de datorii sau de o proprietate pe care o detii impreuna cu o alta persoana. Lasand totul pe seama altora nu va da cele mai bune rezultate acum. Stii ce este mai bine pentru amandoi.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com