Horoscopul banilor pentru saptamana 21-27 septembrie: Gemenii trebuie sa faca o schimbare de cariera

1
De Cristina Tudor
21 sept. 2020

Gemeni, acesta este momentul ideal pentru a cere o marire a salariului sau pentru a-ti incerca norocul in alt domeniu sau job!

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astrele iti promit succes financiar in aceasta saptamana.

Pentru asta, trebuie sa eviti sa intorci lucrurile pe toate partile sau sa stai prea mult sa zabovesti. Nu risca inutil, mai ales in afaceri, pentru ca poti avea pierderi semnificative.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

In principiu nu ar trebui sa intampini nicio dificultate vizibila pe plan financiar in aceasta saptamana.

Astrele nu vor influenta zonele legate de bani, ceea ce te va feri de probleme, dar te va lipsi si de sprijinul norocului. Prin urmare, vei avea parte de rutina obisnuita. Daca faci unele eforturi, poate vei reusi sa economisesti niste bani.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Jupiter, planeta norocului si a succesului ar trebui sa te protejeze financiar destul de bine.

Acesta este momentul ideal pentru a cere o marire a salariului sau pentru a-ti incerca norocul in alt domeniu sau job. Daca ai in plan sa faci unele investitii, cel mai bine ar fi sa iti schimbi parerea.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Astrele te vor ajuta sa iti reechilibrezi bugetul si chiar sa economisesti niste bani in aceasta saptamana.

Vei fi tentat/a sa cheltuiesti excesiv, insa vei gasi determinarea si forta necesare pentru a evita sa iei decizii financiare riscante, cum ar fi o achizitie mare sau o investitie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.