Horoscopul banilor pentru saptamana 25-31 octombrie. Vesti bune si un nou loc de munca pentru Taur

1
De Cristina Tudor
26 oct. 2021

Taurul va primi vesti bune in aceasta saptamana in ceea ce priveste sansele de imbunatatire a situatiei sale financiare.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Vei fi foarte creativ/a si vei da o viata noua multor obiecte care sunt in jurul tau si pe care altii le-ar considera gunoi.

Practic stii sa faci bani din orice si profiti de orice ocazie pentru a nu mai face achizitii noi pentru casa sau pentru ingrijirea personala.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astrele te vor ajuta sa iti gasesti un al doilea loc de munca. Acest lucru iti va permite sa castigi un pic mai multi bani pentru a-ti stabiliza conturile si situatia financiara, in general.

Vei avea suficienta energie pentru a munci si pentru a-ti atinge scopurile.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ai putea avea unele probleme la locul de munca in aceasta saptamana. E posibil sa pierzi unele date din cauza defectiunilor tehnice, iar consecinta poate fi ratarea unor afaceri profitabile.

Incearca sa iti faci copii de rezerva pentru a evita aceste neplaceri si complicatii. Ai putea rata sansa de a-ti imbunatati situatia financiara dintr-o prostie.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nimeni nu-ti va oferi nimic in aceasta saptamana. Va trebuie sa lucrezi foarte mult si din greu pentru a obtine ceea ce iti doresti.

Rabdarea ta se poate epuiza uneori, iar ingrijorarile se vor multiplica.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.