Horoscopul banilor pentru saptamana 28 februarie – 6 martie. Incepe o etapa buna pentru Sagetator

1
De Cristina Tudor
28 feb. 2022

Incepe o etapa buna pe plan financiar pentru Sagetator in aceasta saptamana.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Poate fi un moment dificil la locul de munca, cineva se poate indoi de capacitatea ta. Nu merita sa te confrunti verbal, arata-i prin fapte ce poti.

Situatia ta financiara se stabilizeaza si poti face fata urmatoarei perioade fara stres.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Treci printr-un moment profesional excelent si se apropie altele si mai bune. In aceasta saptamana ti se poate face o oferta care iti poate aduce prestigiu si care indica faptul ca esti foarte apreciat/a pentru calitatile tale profesionale.

Cu toate acestea, salariul nu corespunde responsabilitatii pe care ai avea-o. Acest lucru te face sa te intrebi daca sa accepti sau nu.

Raspunsul tau ar trebui sa fie afirmativ, deoarece nu va dura mult pana va avea loc o schimbare in conducerea companiei si vei fi recompensat/a.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu ai mai avut atat de multa energie ca acum de mult timp si cel mai important este ca stii cum si unde sa o canalizezi. Te asteapta o saptamana foarte interesanta.

Daca lucrezi pentru cineva, vei avea succes. Abilitatile tale vor fi apreciate de sefi si iti vei primi rasplata, de ordin financiar. Nu se va intampla chiar acum, ci mai tarziu, dar ai rabdare pentru ca va veni.

Cu toate acestea, ai o anumita stabilitate economica acum, asadar nu ai niciun motiv de disperare.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Saptamana aceasta vei avea o minte super limpede, iar asta, impreuna cu capacitatea ta de autocritica, iti vor deschide multe usi in ceea ce priveste cariera.

Trebuie sa-i asculti putin mai mult pe ceilalti si sa fii atent/a, deoarece iti pot spune lucruri esentiale care iti pot aduce numeroase beneficii, chiar si financiare, pe viitor.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com