Horoscopul banilor pentru saptamana 29 martie-4 aprilie. Lenea poate fi cel mai mare dusman al Taurului

1
De Cristina Tudor
30 mart. 2021

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O crestere salariala, un bonus, o compensatie, totul este in favoarea ta in aceasta saptamana.

O veste buna vine la timp. Te bucuri si deja incepi sa iti faci planuri. In aceste zile, situatia ta financiara se indreapta spre orizonturi noi, era de asteptat. Momentul este perfect pentru a juca la loto, norocul este de partea ta. Perioada este propice, ti se va oferi o oportunitate unica de a-ti extinde afacerile si vei avea mai mult acces la ele deoarece dispui de suficiente resurse. Ti-ai gestionat banii cu intelepciune, te-ai dedicat econimisirii si in aceasta perioada vei avea posibilitatea de a folosi banii pusi deoparte.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cateva eforturi si usile se vor deschide in fata ta.

Portofelul tau nu ar trebui sa fie disponibil pentru cheltuieli inutile, compensand adesea o emotie interioara trecatoare. Preiei controlul bugetului, banii tai merita sa fie salvati. In aceasta saptamana, constientizarea iti stimuleaza increderea de sine. Nu e o perioada usoara, pentru ca ai fost neglijent/a mult prea mult timp, iar acum trebuie sa iti asumi consecintele actiunilor tale. Actioneaza la timp si munceste, altfel vei plati scump pentru lenea ta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Fii atent/a atunci cand vine vorba de bani, nu face lucruri care ar putea sa se intoarca impotriva ta.

Esti tentat/a sa cedezi in fata exceselor. Daca esti implicat/a in afaceri, acestea devin din ce in ce mai productive. Te simti euforic/a si sentimentul acesta te determina sa faci cheltuieli nesabuite. Astrele te sfatuiesc sa nu te lasi condus de un entuziasm exagerat.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.