Horoscopul banilor pentru saptamana 31 ianuarie-6 februarie. Gemenii vor avea succes acolo unde se asteapta mai putin

1
De Cristina Tudor
29 ian. 2022

Gemenii vor avea succes acolo unde se asteapta mai putin, intr-un domeniul total surprinzator.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este de asteptat ca aceasta saptamana sa fie destul de favorabila. Cu toate acestea, pot exista suisuri si coborasuri. Dar nu te vei supara, deoarece esti suficient de capabil/a sa depasesti orice provocare cu care te confrunti.

Se anunta progrese in munca si profesia ta. S-ar putea sa primesti un bonus sau un beneficiu binemeritat de la supervizorul sau seful tau.

Acest lucru e inceputul unei avansari semnificative in cariera ta. Prin urmare, nu ezita sa ceri ajutor sau sa fii pregatit/a sa-ti asumi un risc calculat.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

S-ar putea ca in aceasta saptamana sa apara anumite probleme legate de bani, dar ai toate sansele sa eviti acest lucru cu o planificare atenta.

Aceste necazuri nu vor dura mult, dar va fi necesara o atentie sporita.

Va trebui sa muncesti din greu si sa-ti faci un plan solid pentru a economisi bani si pentru a-ti imbunatati, poate, situatia financiara.

Orice calatorie intreprinsa in aceasta perioada nu-ti va aduce beneficii. Prin urmare, evita sa faci deplasari, fie de afaceri, fie de agrement. Ar trebui sa fii responsabil/a pentru orice leu cheltuit.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Astrele iti recomanda sa scapi de toate restantele si sa reiei toate proiectele abandonate. Aceasta nu a fost o abordare corecta. Gandeste practic si ia masuri cu privire la ideile si evenimentele din viata ta.

S-ar putea sa apara unele cheltuieli neasteptate.

Cand vine vorba de munca, vei avea parte de unele satisfactii si ai sansa de a fi recompensat/a.

De asemenea, poti avea brusc succes intr-un domeniu in care nu ai crezut.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com