Horoscopul banilor pentru saptamana 4-10 aprilie. Urmeaza o perioada cu susul in jos pentru Gemeni

1
De Cristina Tudor
5 apr. 2022

Urmeaza o perioada cu susul in jos pentru Gemeni in ceea ce priveste banii si echilibrul dintre viata profesionala si cea personala.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Exista o multime de schimbari pozitive in viata ta personala, cat si profesionala, indicand o achizitie, o vanzare sau mutarea biroului acasa. Secretul succesului consta in a nu incerca sa fortezi nimic.

Chiar daca nu excelezi la capitolul bani, nici nu ai motive sa te plangi. Este important sa stii sa te bucuri de ceea ce ai!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este posibil sa ai parte de unele schimbari nedorite la locul de munca in aceasta saptamana. S-ar putea sa iti vina idei grozave intr-un ritm rapid, dar e posibil ca alti oameni sa nu fie inca dispusi sa le auda. Este ca un pantof nepotrivit, nu trebuie fortat.

In schimb, adapteaza-te la modul in care te comporti cu ceilalti in mediul profesional.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Va fi o saptamana cu susul in jos pentru tine. O energie imprevizibila iti va afecta bugetul familiei si iti va dezechilibra viata profesionala si financiara.

Trebuie sa iti schimbi modul de gandire in ceea ce priveste banii. Trebuie sa muncesti mai mult sau e mai bine sa reduci din cheltuieli?

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Vei avea o oportunitate unica de a forma parteneriate profitabile din punct de vedere financiar cu unele cunostinte personale sau profesionale.

Cineva pe care s-ar putea sa nu-l fi vazut niciodata in aceasta lumina arata acum ca persoana perfecta care sa te ajute sa-ti duci la bun sfarsit un vis.

Si, din moment ce accentul se pune pe predare si invatare, este timpul sa iti asumi ceva provocator pentru a-ti pune putin mintea la treaba. Banii vin atunci cand faci ceva sa evoluezi.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.