Horoscopul banilor pentru saptamana 8-14 februarie. Scorpionul tinteste sus si are noroc

1
De Cristina Tudor
9 feb. 2021

Scorpionul tinteste sus si are noroc in afaceri, bani si cariera.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Situatia ta financiara iti va oferi satisfactie in aceasta saptamana.

Urmeaza sa primesti vesti bune urmate de costuri neasteptate. Incearca sa ai o viziune cat mai clara si obiectiva asupra situatiei materiale reale. Fereste-te de exploziile tale de generozitate care tind sa te impinga prea departe in ceea ce priveste cheltuielile si fereste-te de cumparaturi compulsive.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cursul situatiei tale financiare va evolua intr-un mod aparte in aceasta saptamana.

Sansa apare datorita rezolvarii unor probleme legate sau administrative complexe. Pe de alta parte, mijloacele clasice de crestere a veniturilor vor fi mai greu de realizat.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vei intalni ocazii bune care iti vor permite sa reduci din cheltuieli.

Vei gasi o solutie pentru a-ti echilibra bugetul fara a crea griji viitoare. Daca astepti o chitanta de la administratie, cel mai probabil o vei prim saptamana aceasta. Problemele legate dispar.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Conjunctia astrelor din aceasta saptanana vor usura realizarea ambitiilor tale si te vor face sa actionezi intr-un mod constructiv.

Nu vei da gres prin faptul ca vrei sa muncesti din greu. Esti mai optimist/a si aceasta energie te impinge in directiile corecte. Proiectele in care esti implicat/a necesita timp, fii atent/a la detalii. Acest timp de neglijenta te-ar putea face sa pierzi bani, contrat a ceea ce crezi.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.