Horoscopul banilor pentru saptamana 8-14 martie. A venit vremea vestilor bune pentru Taur

1
De Cristina Tudor
9 mart. 2021

Din punct de vedere financiar, este saptamana vestilor bune pentru Taur.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Din punct de vedere financiar te simti in largul tau, saptamana se anunta pozitiva fara probleme evidente.

Pune-ti bariere pentru a te simti in siguranta, astfel incat sa te poti uita spre viitor cu liniste sufleteasca. Ai un fler bun, totul este un pretext pentru a-ti creste veniturile. Ai vointa de a evolua constant si esti apreciat/a in mediul profesional.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Din punct de vedere financiar, este saptamana vestilor bune.

Situatia ta se schimba in bine. Indoielile nu-si mai au locul, este o perioada grandioasa. Inainte de sfarsitul saptamanii, apare o noua oportunitate pe care nu trebuie sa o analizezi prea mult pentru a-ti da seama ca e sansa ta de a-ti creste veniturile pe termen lung, fara sa depui mult efort.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Resursele tale financiare se topesc ca zapada la soare.

Esti constient/a de faptul ca iti irosesti banii fara nicio retinere? In aceasta saptamana a lunii martie trebuie sa faci economii si sa iti mentii bugetul in siguranta. In ceea ce priveste munca, cuvantul de ordine este rigoarea. Intr-un mediu turbulent, tu esti cel/cea care conduce echipajul.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Vei avea parte de o saptamana grozava in ceea ce priveste banii.

Castigi mai mult, culegi profit si toate astea iti permit sa faci noi achizitii sau sa te implici in proiecte in care pana acum nu iti puteai permite. Cu toate acestea, pastreaza-ti ratiunea si fii cu picioarele pe pamant.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.