Horoscopul banilor pentru saptamana 9-15 noiembrie. Gemenii nu mai trebuie sa-si impuna limite

1
De Cristina Tudor
8 nov. 2020

Conturile bancare ale Gemenilor sunt in crestere, fie ca au reusit sa economiseasca, fie un flux neasteptat de bani le permite sa se rasfete si sa ii rasfete si pe cei dragi.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Saptamana aceasta vei fi destul de fericit/a si asta doar datorita contului tau bancar.

In cele din urma obtii ceea ce iti doresti. Savureaza situatia actuala, insa fa-o cu prudenta si moderatie. In caz contrar, toate eforturile depuse pana acum se vor duce pe apa sambetei. Accepta si adopta din acest moment un nou stil de viata, in care gestionarea banilor sa fie primordiala. Astfel, poti evita stresul unui portofel gol!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Saptamana aceasta se restabileste echilibrul financiar.

Banii pe care ii vei obtine acum sunt indeajuns ca sa iti aduca pacea binemeritata. Relatiile pe care le ai te ajuta sa evoluezi. La locul de munca predomina armonia, esti generos/oasa cu timpul si cu experienta ta si vei fi rasplatit/a.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca ai in plan sa faci unele cumparaturi mai serioase, in aceasta saptamana este momentul ideal.

Conturile tale bancare sunt in crestere, fie ca ai reusit sa economisesti, fie un flux neasteptat de bani iti permite sa te rasfeti si sa ii rasfeti si pe cei dragi. Nu e nevoie sa iti mai impui limite.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Daca ai crezut intotdeauna in steaua ta norocoasa, atunci nu e nevoie sa cauti mai departe dupa ea.

E chiar deasupra ta si are grija de situatia ta financiara. Saptamana aceasta te asteapta castiguri mari din diferite surse. Vei fi coplesit/a de atatea beneficii pe care le vei primi.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.