Horoscopul Darurilor Spirituale: acesta este darul tau divin in functie de ziua in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
6 mai 2022

Dincolo de talentele noastre, de personalitatea pe care o dobandim si o construim, Horoscopul Darurilor Spirituale ne vorbeste despre harurile noastre divine, pe care le primim in functie de ziua in care ne-am nascut.

Putem folosi aceste daruri ca elemente cheie in viata noastra care sa ne ridice blocajele, sa ne deschida usile inchise si sa ne ajute sa ne indreptam in directia ce caracterizeaza menirea noastra pe acest Pamant. Descopera care este Harul tau Divin in randurile de mai jos.

Horoscopul Darurilor Spirituale: Harul Divin pentru cei care s-au nascut in ziua de LUNI

Aceasta este prima zi din saptamana, fiind ziua inceputului si a cuvantului, a libertatii de a alege, a startului intr-o directie. Ziua de luni poate reprezenta energia saptamanii si totodata si un nou inceput. Cei nascuti in aceasta zi primesc Harul Cuvantului, asadar sunt buni cuvantotori si cheia reusitei lor in viata, dar si a dezvoltarii spirituale ramane, asadar, comunicarea.

Aceste persoane acumuleaza multe cunostinte si trebuie sa invete sa le dea mai departe. Pot castiga ceea ce isi doresc prin cuvant, pot lega cele mai valoroase relatii, pot fi reprezentanti ai unei comunitati sau chiar vindecatori, caci cuvantul este o putere si nu ar trebui sa il subestimam.

Horoscopul Darurilor Spirituale: Harul Divin pentru cei care s-au nascut in ziua de MARTI

Persoanele nascute in ziua de Marti sunt iubitoare ale viului, protejeaza natura si tot in sanul acesteia se regasesc si se vindeca. Aceste persoane au Harul Vietii, asadar au o menire dubla pe acest Pamant.

In primul rand trebuie sa invete sa se bucure de tot ceea ce este frumos in jurul lor, de prezenta celorlalti, de iubirea prietenilor si a familiei, dar si de propria viata. Sa invete sa traiasca frumos, sa isi gaseasca drumul spiritual si fericirea.

Apoi, tot ei vor gasi calea de a proteja viul, de a ocroti si ajuta oamenii, animalele, pasarile, natura. Vor imbatrani frumos, plini de satisfactie si implinire, dar totodata se vor maturiza devreme prin constientizarea suferintei din jurul lor.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com