Horoscopul destinului: Ce spune despre tine ziua saptamanii in care te-ai nascut?

1
De Cristina Tudor
23 iun. 2021

Spune-mi in ce zi a saptamanii te-ai nascut si iti voi spune cine esti cu adevarat si cum va fi viata ta.

Vrei sa decodezi trasaturile innascute sau sa afli mai multe despre destinul tau? Iata ce spune despre tine ziua saptamanii in care te-ai nascut.

Daca te-ai nascut intr-o zi de luni…

Potrivit astrologiei, ziua de luni este condusa de Luna si este strans legata de bunatate si de familie. In acest sens, persoanele nascute lunea sunt foarte legate de familie si de oamenii dragi lor, sensibile, se adapteaza foarte usor schimbarilor si stiu sa aprecieze lucrurile marunte.

Destinul tau: lucruri minunate urmeaza sa ti se intample. Crede in ceea ce iti doresti si lupta pentru visurile tale astfel incat sa ajungi sa traiesti viata pe care ti-o doresti.

Daca te-ai nascut intr-o zi de marti…

Ziua de marti este guvernata de planeta Marte, iar in mitologia greaca si romana, Marte (sau Ares) este zeul razboiului. Oamenii nascuti martea sunt intotdeauna activi, dornici sa lupte pentru ceea ce isi doresc, curajosi, nerabdatori, energici, activi si determinati sa reuseasca in viata.

Destinul tau: esti mai mereu intr-o fuga continua pentru ca simti in adancul sufletului tau ca ai un scop maret in aceasta viata si vrei sa le faci pe toate. Esti plina de har, iar Universul vrea sa traiesti viata mai frumos decat oricine.

Daca te-ai nascut intr-o zi de miercuri…

Ziua de miercuri este legata de Mercur, planeta finantelor, a calatoriilor si a comunicarii. Daca te-ai nascut in aceasta zi inseamna ca esti o persoana foarte comunicativa, versatila, atenta la detalii si mereu dornica sa iasa din zona de confort…

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.