Horoscopul dragostei: Cuplurile de AUR ale zodiacului

1
De Cristina Tudor
20 apr. 2020

Afla care sunt cuplurile de suflete pereche din zodiac.

Exista o teorie in astrologie care spune ca exista 6 cupluri de zodii perfect compatibile din punct de vedere spiritual. Aceste zodii pot fi suflete pereche, suflete ingemanate sau pot face parte din acelasi trib de suflete. Dincolo de faptul ca acesti nativi se inteleg foarte bine, misiunea lor pe pamant este sa se ajute reciproc sa evolueze.

Cu toate acestea, e important de subliniat faptul ca toate celelalte cupluri de zodii au sanse la fel de mari sa fie fericite, doar ca acest lucru va presupune mai mult efort si mai multa deschidere catre compromis decat in cazul cuplurilor de aur.

Zodii compatibile in dragoste

Berbec – Sagetator

Lucrul care uneste cel mai tare aceste doua zodii este dorinta lor de aventura, de a cunoaste, de a explora. Berbecii si Sagetatorii sunt nativi dinamici, mereu in miscare si parca mereu in schimbare. Pasiunea nu va lipsi dintr-un astfel de cuplu, dar nu vor lipsi nici conflictele cauzate de doua personalitati atat de puternice. Acesti parteneri se vor ajuta permanent sa se dezvolte si sa descopere lumea prin ochii celuilalt.

Au multe de invatat unul de la altul, dar pentru a putea face acest lucru trebuie sa renunte la orgoliu. De altfel, lectia karmica pe care Berbecul o va invata de la Sagetator este sa isi tina mandria in frau. In acelasi timp, Sagetatorul va invata de la Berbec faptul ca cele mai bune lucruri in viata se obtin pe merit si cu eforturi sustinute.

Taur – Pesti

Aceasta compatibilitate este surprinzatoare, dar perfec t justificata. Taurii, pragmatici din fire, vor invata sa priveasca lumea prin filtrul sensibil al Pestilor. Astfel, Taurii vor descoperi ca viata are numeroase nuante si nu se desfasoara in alb si negru.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.